Originally Posted by *Bozkurt Dımtıs dım tıs dım tıs 1694 den bi dene şort, madem şortcuyuk boş geçmeyelim ayıBolur soona boynuzlar nasıl? gremli mi? bak marmaraçırası gibin yanarız. doğru süle.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit boynuzlar nasıl? gremli mi? bak marmaraçırası gibin yanarız. doğru süle. Grem elimde dolaşıyorum aylardır dır dır, sen kaç kurtar kendini, bunun niyeti bozuk
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Grem elimde dolaşıyorum aylardır dır dır, sen kaç kurtar kendini, bunun niyeti bozuk tek başına yedirmezler bozgurtt. cekpot gokusu alıyorum.
Originally Posted by şahit tek başına yedirmezler bozgurtt. cekpot gokusu alıyorum. Sen bilün, soona Marmara çırası gibin yanarsın şaka demiyon bak
Originally Posted by *Bozkurt Sen bilün, soona Marmara çırası gibin yanarsın şaka demiyon bak şu asal eğer pala değilse ermişlerden dicem ama bu tam tersi. gece üjj harflilerin sofrasına mı iş edi acep.
Originally Posted by şahit şu asal eğer pala değilse ermişlerden dicem ama bu tam tersi. gece üjj harflilerin sofrasına mı iş edi acep. Rallilerde büüüle tutturması kolaydır. bende diyim benim şortladığım yerden 3bin puan alırlar deye, o da tutar ışın sırrı olinde, akar akar akar.
Originally Posted by *Bozkurt Rallilerde büüüle tutturması kolaydır. bende diyim benim şortladığım yerden 3bin puan alırlar deye, o da tutar ışın sırrı olinde, akar akar akar. yok büle bir performans. koç bilem %70 len oynuyordu anca.
bu eregl den neden herkes umutsuz ve karamsar..!!1 baabaalar gibi onaylı bant tepkisi vermiş..!!! zindremed sen satınca yeminle herşeyy gidiyior..!! sıdmer de de 10 üstünde kaldıkça bir gram problem görmüyorum
Forum Rules
Yer İmleri