Sayfa 759/1001 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hocam kimse size algo satarsa almayın. İsterse allamei cihan olsun, geçmiş her sene 400 bin puan üretsin, yalan dolandır curve fittingdir ben şu an her sene 500 bin yapan sistem yazarım bi canlıya alırsınız 2 haftada anahtarı bırakır

Zaten, düzgün sistem çok küçük parayı çok hızlı şekilde uçuk rakamlara götürür. Yani iyi sistemi kimse satmaz. Satılan sistem de iyi olamaz. İstisnası, milyar dolarlık quant piyasasında bulunur bizim sidikli bist te değil
    aynen.. öyle bir sistemin değerini kimse parayla ölçemez. ama maalesef bit pazarında bile satılıyor.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hocam kimse size algo satarsa almayın. İsterse allamei cihan olsun, geçmiş her sene 400 bin puan üretsin, yalan dolandır curve fittingdir ben şu an her sene 500 bin yapan sistem yazarım bi canlıya alırsınız 2 haftada anahtarı bırakır

Zaten, düzgün sistem çok küçük parayı çok hızlı şekilde uçuk rakamlara götürür. Yani iyi sistemi kimse satmaz. Satılan sistem de iyi olamaz. İstisnası, milyar dolarlık quant piyasasında bulunur bizim sidikli bist te değil
    hocam paralel düşünüyoruz aslında ama siz bana çok ön yargılsınız alıngansınız falan..kazanın abi burda palaya savaş açan dostumdur..!! bu konu da netim ama dediğim gibi jacpotta rulette tümüne de bassan parayı kazanamazsın algo budur işte adam oyun kurucu bizim algo ise baçe de ot..yazan kazansın..!!kazanamaz diye bir şey yok ama bakınız şuan bile dün inidikatör yorumlama ve bakışını attım özetle 5 yıl önce belki adam ondan kazanıyordu düz bakışla ama öyle değil..yani herşeye ayak uydurmak zor...
    spot hamleleriniz hoşuma gidiyor..!!

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Viop 205-215 binlere dikkat. 08.01.2021

Çöp-yan hisseler zigzag. Son vurgun bankalar-vob. Garan endeksi yakalayınca kaçış.
    Tamam hocam.. 300 binlere de dikkat ederiz, kafayı çarpmadan eğilerek geçeriz aynen..

4.  Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    15 dk mı kaldı?

son bir bar kaldı 2. barın içindeyiz grafik anlık umarım aşağı salar vurursun parayı önceki ilk gün içi desteğine gider ..ama gün içi açılışı destek yaparsa o biraz sıkıntı..!! 15 dk için diyorum..

çok kafanı karıştırmayayım ama cidden yürekli pozisyon ve ciddi anlamda takdir ettim sizi

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    samimi bul bulma kazan sen yeter..!! ilk tebrik eden ben olurum ama sizde kadememi yapıyor yoksa pozu kapatıp tekrar mı açıyorsun ilk iönce onu samimi dille yazınız bayımız..!!
    neyse..
    Laf resim bol sende, icraat ?.

6.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Tamam hocam.. 300 binlere de dikkat ederiz, kafayı çarpmadan eğilerek geçeriz aynen..
    niye işinize gelmiyor bayım bu sefer sıra da tospa mı var..ya gelirse ne yapacaksın özür dileyecek misin....!!

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Laf resim bol sende, icraat ?.
    nalsıl bir icraat istiyosun hemen yapalım.. at bana pozlarını bakalım ne var ne yok.. bir de sana göre icraat yok ama özel öyle demiyor..sen devam et aga kazan...sen bile benim dostumsun

Düşüşte long hisse kalmayacaksan ne anlatıyosun ??, kalacaksan ki görüntün de malum, daha nedir mevzun ??.

Sayfa 759/1001 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •