Sayfa 597/911 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

buradan spk. yetkilielerine bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak birkez daha sesleniyorum.Yeter artık birkaç tane süzme para kazanacak diye burada yatırımcıları ezdirmeyin.ADAMLAR AYAN BAYAN belli yok bankoff milyon milyon sat tahta göçmesin.GENE VİOP ta endeks gitti diye türkcelle long açan birini kıstırdı bunlar adama stop patlatana kadar veriyorlar gösteriyorlar.Siz bu süzmelere göz yumuyorsanız sizde hırsızsınız kusura bakmayın.BU REZALETE BİR SON VERİN YETER ARTIK.30 HİSSESİNDEN ÇIKARIN KARDEŞİM B KAĞITI.Bu türkiyenin yüz akı şirketi daha fazla rezil ettirmeyin.ABD.DE 5 dolardan işlem gören kağıt burada satış yiyor öylemi.İnsanları dinden imandan çıkarmayın bu soyguna son verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2.  Alıntı Originally Posted by Dogan55 Yazıyı Oku
    buradan spk. yetkilielerine bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak birkez daha sesleniyorum.Yeter artık birkaç tane süzme para kazanacak diye burada yatırımcıları ezdirmeyin.ADAMLAR AYAN BAYAN belli yok bankoff milyon milyon sat tahta göçmesin.GENE VİOP ta endeks gitti diye türkcelle long açan birini kıstırdı bunlar adama stop patlatana kadar veriyorlar gösteriyorlar.Siz bu süzmelere göz yumuyorsanız sizde hırsızsınız kusura bakmayın.BU REZALETE BİR SON VERİN YETER ARTIK.30 HİSSESİNDEN ÇIKARIN KARDEŞİM B KAĞITI.Bu türkiyenin yüz akı şirketi daha fazla rezil ettirmeyin.ABD.DE 5 dolardan işlem gören kağıt burada satış yiyor öylemi.İnsanları dinden imandan çıkarmayın bu soyguna son verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Sevgili dostum kimi kime şikayet ettiğinde önemli bir konu, 3-4 ay önce adamların bahsini ettiğin pisliklerini icra eden robotu bozulup tahtaya devre kestirince gelen ağır tepkiler akabinde göstermelik bir ceza ile olayı kapattılar. Sonra aynı tas aynı hamam.. Bak unutulup gitti demi ?!

Konu hassas, fazla yazıp ağrısız başa ağrı almaya gerek yok lakin şu kadarını nihai anlamda diyebiliriz sanırım; bizler burada birileri tarafından parası ütülecek kazlar olarak görülüyoruz ve varlığımıza katlanmalarının tek sebebi bu. Ehh buna göz yumanlara da teessüflerimizi iletiriz ancak! Elden gelen bu.
    Cahillik mutluluktur!

3. Bu kağıt gerçekten cenabet. İş yatırım bile ırzına geçti bu gün.

4. Şirketimiz Yönetim Kurulu, sermayesinin tamamına sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş tarafından, sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde; bir varlık kiralama şirketi aracılığıyla 200.000.000 TL nominal tutarı geçmeyecek şekilde, Türk Lirası cinsinden, 12 aya kadar vadelerle, yurt içinde, bir veya birden fazla seferde, halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları (sukuk) ihraç edilmesine karar vermiştir. İlgili ihraç Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına tabidir. https://www.kap.org.tr/Bildirim/898477

5. Kozal da kazandıklarımızı da buraya getirme vakti geldi mi?
    Sanki geldi.... Devir Koy sepete devri.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

Bu haber olumlu mu ne anlamalıyız bundan
     Alıntı Originally Posted by guerra Yazıyı Oku

Şirketimiz Yönetim Kurulu, sermayesinin tamamına sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş tarafından, sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde; bir varlık kiralama şirketi aracılığıyla 200.000.000 TL nominal tutarı geçmeyecek şekilde, Türk Lirası cinsinden, 12 aya kadar vadelerle, yurt içinde, bir veya birden fazla seferde, halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları (sukuk) ihraç edilmesine karar vermiştir. İlgili ihraç Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına tabidir. https://www.kap.org.tr/Bildirim/898477
    SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 597/911 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •