yazdıgım rakam bist 100 rakamları,benim viop 30 başlangıcım 1590,yukarı gitikçe poz arttı 1660 da marjın coll a girdim,parasını yatırıyorum,tarzım bu asla zararına poz kapamıyorum,para sıkıntım yok,buradan bu yöntemle kazandıgım çil çil dolar satarak devam ediyorum,yıkılması an meselesi 1800 bile olsa poz kapamam diger vadeye bile gelse yeni vadeye taşınırım biraz cesur ve adam olun,maçın sonuna odaklanın
çok ciddiyim bu rakamlardan short açamayan borsayı bıraksın
6 ay önce akbank vadeli pay piyasa longda terse düşmüştüm 5.5 den 4.5 bastılar asla teslim olmadım,6 ay sabrettim ama biraz erken çıktım 6.90 dan ama genede poz artırdıgım için (2400 kontrat) deli para kazandım önemli olan parana göre işlem yapman ayagını yorganına göre uzatman teminatını ayarlayana çok para var burada
Dowu gördünüz mü? Yine 31100 e geldi. Muhteşem bir teknik. Size birşey soyliyeyim burada robotlar işlem yapıyor. Bu kadar mükemmel teknik insan işi olamaz. Matematik hüküm sürüyor. Bistte de olması gereken er ya da geç olacak. Zorlasalar bile matematik galip gelecek. İyi geceler![]()
biden'ı izledim basın toplantısı falan yahu adam ayakta zor duruyor...öldüm ölecem modunda tövbe tövbe...çok yaşlı bu adam nasıl dayanacak acaba bu tempoya...
Şubat
TCELL 22,5
TTKOM 10,5
GARAN 13
EREGL 18,5
PETKM 6,5
ASELS 24
bekliyorum.
Hepsinin grafiği çalışıyor.
Temel-teknik-f/k-p/d her şey ve hisselerin zaman-pattern historyasıyla birebir gidiyor.
Ben bugün twitten, ekranlardan, muhalefetten "erken seçim" dillendirmeleri-ısrarları beklerdim. Pala da bunu güzelce kullanırdı. Saraylı da Cuma namazı çıkışı bir iki atarlanırdı. Mis.
Yurtdışı veriyi bile 500puan ayak oyunu için kullandı bütün öğleden sonra.
Short tutmak için Katarlı ile Garanti Yatırımdaki ortak hesaplarını dolar bazında %150-200e çıkarmalarını bekleyeceğim. O zamana kadar swing
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yaa siz şaka mısınız? Ralli malli diyorsunuz, 99-2000 rallisiyle kıyaslayan var ,te Allahım yaa,99'da endeks nerdeyse yüzde 600 yükseldi ki hemen hemen dolar sabitti, ve baba hisselerle giden bir endeksti, 2020 de sadece yüzde 30 gitmiştir ama tl bazında ;dolar bazında ise yüzde 3 -5 ,nasıl ralli ki yonca, koç, sabancı, tüpraş tl bazında bile tarihi değerlerini görmedi. Saçma sapan spek hisselerinin rallisi dereseniz o ayrı... yanı sıra tabii ki endeksin daha da yükselip yükselemeyeceğini bilemem ama ralli falan demek bence saçma...
Ne zaman yabancı geri gelir, o zaman başka fakat bu ortamda çok zor gibi![]()
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri