Sayfa 551/1003 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Ktm %+0,398
    mac %+1,509
    mps %+1,226
    sua %+0,453
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, ben de var, geçen gün bir miktar daha eklemek istedim. Fakat Vakıfbank üzerinden almaya çalıştığımda içeriği değişecek diğer fon olan aoy ile birlikte ikisinin de artık Ak Yatırım fonları içerisinde yer almadığını gördüm. Afs portföyümdeki en memnun olduğum yabancı fonlardan, hala niye yeni fon kurmak yerine böyle başarılı ve pek alternatifi de olmayan bir fonu dönüştürdüklerini anlamıyorum.

"Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."
    Benimde portfoyumdeki dövize bağlı ekşi yazmayan tek fon ama alınmıyor şu aralar

3.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Is yatirim hesabi sahibi olmanin maliyeti nedir acaba sadece fon alip satsak ? Parayi is yatirima gonderince kesinti var mi , is yatirimdan geri isbank hesabina cekmek isteyince herhangi bir kesinti var mi ? Komisyon ve saklama ucretleri ne durumda acaba ?

Forumdan 1-2 hafta uzak kaldim , haftasonuna okumam gereken 100 -130 sayfa birikmis. Neyseki bi ucundan yakaladim
    Minimum 50K'lık bir portföy istiyor. İş Yatırım hesabınızdan yapacağınız EFT için 2 TL, eğer İş bankası hesabınız varsa 1 TL havale ücreti var. Bunun dışında bir maliyet çıkmaz. Tabi ilave istekleriniz olursa onu bilemem sn. Black Mirror

4. İyi geceler forumu ilgi ile okuyorum. Çok değerli paylaşımlar mevcut. Ben tüm hyf larımı satmış ve kenarda işbank ppf de beklemekteyim. Düşmeyen boğa piyasası yapmışlar Ayılar iyice acıktı çok kemik sesi duyacağız. Bu para bolluğunda her hisse nerdeyse yüzde yüz gitti. Koruyucu önlemler (açığa satış gibi)yok. Hadi hayırlısı...

5. Oph +2,73%

6. Kredili işlem her aracı kurumda var illa iş yatırım olacak diye bir kaide yok hangisi avantajlı ise onu seçin.
    Eft ücreti almayan kurumlar var anlaşmanıza göre.

Kredi faizi günlük olarak işler ve hesaba yansıtılır.
    Kredi kullanımı boyunca özkaynak sürdürme teminatı %35 dir.

Kredi kullanımı esnasında özkaynak oranı sürdürme teminatı ( % 35 ) altına düştüğü takdirde müşteriye özkaynak tamamlama bildirimi yapılarak en geç 2 gün içerisinde özkaynak oranını başlangıç özkaynak oranı olan %50' ye ( asgari ) çekmesi istenir.

7.  Alıntı Originally Posted by w€d@t Yazıyı Oku
    Oph +2,73%
    kaynak nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    kaynak nedir?
    MKK e-yatırımcı sitesi

Sayfa 551/1003 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız