Demek istesidigim şu bir denge unsuru olmak zorunda. Hicbirsey alıp başını gidemez yoksa düzen tehlikeye girer. Ve bunun içinde telafi mekanizması çalışır. Buna da teknik analiz diyorum ben.
Sevgiler..
Demek istesidigim şu bir denge unsuru olmak zorunda. Hicbirsey alıp başını gidemez yoksa düzen tehlikeye girer. Ve bunun içinde telafi mekanizması çalışır. Buna da teknik analiz diyorum ben.
Sevgiler..
47 liraya ASELSAN alanları uyardık diye demediklerini bırakmadılar.
Sonra 19 lirada buralar dip alıyorum dedim diye demediklerini bırakmadılar ( daha düşer hedef 10 vs vs vs vs )
Ben de baktım kimseye yaranamıyorum, bıraktım. Tüpraş Eylül ayında 40 40 diye tempo tutarlerken çok ucuz dedik demediklerini koymadilar. Sonuç ortada.
Anladim ki kaybetmeye programlı kişilere ucuz mal aldıramaz, pahalı mal sattiramazsin.
Bu sene bıraktım artık herkes bildiği gibi yapsın gerek yok uğraşmaya.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayır.. parası sınırlı değil.. sahada ne görüyorsunuz ?? sürekli teşvik, vergi indirimi, ötelemesi, maaş yardımı vb.. yani altta bir destek var ve hatta bir nevi tramplen görevi de gören teşvikler, zira enflasyon yaratılmak isteniyor, hareket isteniyor.. neticede istedikleri kadar para basabilirler, ne kadar enflasyonu göze aldıkları ile alakalı..
unutmamak lazım ki 30-40 yıl önce abd de %10-15 gibi enflasyon rakamları vardı.. şimdi ki %1-2 gibi rakamlar aldatmasın.. gerektğinde her şeyi yapabilirler.. ama buna teknik analiz denilmez.. resmen müdaheledir piyasalara.. ama gereklidir veya değildir ayrı bir konudur.. bir noktaya kadar gereklidir zira toplumsal dengeler ve sistemlerin sürekliliğini sağlamak da önemlidir.. her ülke kendi optimumunu bulmaya çalışıyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
fiyat ve zamanlama çok önemli tabiki. bugünkü piyasaya göre borsa daha nerelere gider, nerelerden döner çakılır, bununla ilgili kesinlikle bir öngörüde bulunmadan bugün borsaya giren birisinin kazanacağım derken kucağında yıllarca taşıyacağı bir hisse olmazmı? yokmuudur böyle ihtimal? olursa sebebi ne olur? tabiki zamansız ve çok pahalı bir fiyat
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
cevap vermenie gerek yok hocam çoğu yan kağıt dahil bist 30 dabazı hisseler dahil byle durum maalesef ama ciddi anlamda bir ekip işi spek gruplardan şu zamana kadar gördüğüm grup patron dahil en yüksek para 44 trilyon.!!!
badem bıyıklı diyoruz ya işte bunlar daha da çok belirdi bu tarz insanlar..bunlar badem değil yalnız.!!
hemen hemen tüm şirket patronlarını tanıyan insanlar.!!
çok şeylere dahil oldum da bildiğiniz gib değil çok anlatamam açamam.!!!
bende bu işlerden 2020 yılında çok kazandım ama baktım fazla hayrı yok.!!!
fazla girişmedim..
kuşlu site de yoldaş ve yoldaşlaro diye bir eleman var fk pddd eğrisine grafiksel bakarak bir gün sonra TAVANA GİDECEK hisse yazıyordu ..sizce bu mantıklı mı....ky nin bir numaralı gözdesi şuan.!! adam feneomen oldu..!!marka diye bir hisse var başkan lakabında tanıdığım var bu adam aynı zaman da TEKFEN de 13,8 maliyetli bak maliyetinin de biliyorum..!!!
onun haberini alarak sallıyor da salıyor şimdi fenomen olmuş.!!!
yani kimler kimlerle beraber..
ne kirli çamaşırla biliyorumda gerek yok özellikle kuşlu site aleminde ..
Yer İmleri