Originally Posted by
oyunagelenadam
ne halin varsa gör ama birisi bir analiz paylaşır emek veriri altına boş dersen yaşını başını bilmem ama farkındamısın insanlık namına ayıp edersin.!!
neyse ..boş yapma aynı şeyleri tekrarşayıp durma biz bu lafları endeks 123 lere geldiğinde duydum.!!!
aynı şeyin lacivertisisniz hocam değişen birşey yok.!!
evet konyayı bende hatırlıyorum. hatta 180 lira falan iken. o dönem bir arkadaşla tanışmıştım kendisinin mali müşavir olduğunu söylemişti fakat borsaya yeni yeni girmeyi düşünüyordu. bana hangi hisseyi takip ediyosun dedi bende konya dedim. bi baktı abi bunun kasası para dolu ben bu hisseye evimi satar girerim demişti. hiç unutmam. daha sonra ben ona bazı hisseleri soruyordum. bir gün bir altın hissesi vardı gold ile başlayan blançosu iyi gelmişti onu sordum. baktı evet bunun blançosu güzel görünüyor ama bunlar malzeme satmışlar ondan kaynaklanıyor ben beğenmedim demişti. evet yatırım yapmak için temel analiz bilmek çok önemli. ama bakıyorum piyasaya herkes teknik analiz bildiği gibi temel analizde biliyor. şaşıp kalıyorum. çünkü ben temel analizin T sinden dahi anlamıyorum
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri