Sayfa 851/1001 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ben senet piyasasinda calismayi seviyorum. cok iyi kazanclar sagladi

ama endeks vadelide , doviz vadelide ve pay vadelilerde de hatiri sayilir hacimde islem yapiyorum. gerek hedge gerek trade amacli

adam bahsettigimiz puani 1 gunde degil 45-50 gunde verir diyor, ben olur demiyorum olursa cok onemli degil diyorum

dunyada bu para bollugu varken ve gidecegi cok fazla yer yokken en azindan

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen senetçisin galiba.
    burası viop topağı.
    burada adam 10 bin pivan yedimi yamulur kalır.
    kıpraşamaz, kıvranır.
    yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    daha önceki 2 hedefini not etmiştim..tuttu..
    TPRAS 95 te....75'e gelirse alırım dedi.. 74'e indi...
    diğeri endeksle ilgiliydi.. hatırlayamadım ama fena değildi..

BU rakam abartılı..Ekstra ne olur bilemem..!! Ama ŞUBAT ayı feci çarpar..geçen sene unutmadık
    özgüveni çok yüksek biri. kendinden çok emin yazıyor. ayaklarını yere basarak yazsa iyi oyuncu tabiki. benim takip etmediğim kalmadı sanırım. tecrübeli olduklarına inandıklarımdan tabii. ama bence bu ondan iyi, şu bundan kötü, denilecek durumda değiller. sadece tecrübeliler. elbette bir şeyler yaptıkları zaman olacak
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Borsada 10 milyon USD üzerinde parayla oynayan birinin yorumu...!!

[IMG][/IMG]
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Evet 1607 den 1 adet short pozisyonum acilmis. Yukarida yeni bir hedef birakmadigi muddetce 1346 da gorusmek uzere
    Shortta olanin da longda olanin da kazanmasi dilegiyle

Bu benim ana hedefim. Eski iz suren sistemimdeki hedef. Su an cok heycanlandim.
    Iki sistemimi sentezledim son hafta. Anlik trade icin. Gerci son islemim viopta 1686 den kapatayim son pozumu. Sadece fx e gecicem. Daha cok calisma arzusu geldi su an. Tesekkurler paylasim icin

4. Parası çok olanın birşeyler den haberi olur hocam unutmayınız.. kuşlar fısıldar..
    Ve genelde zamanda yanılır ama bilirler

[IMG][/IMG]
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bu benim ana hedefim. Eski iz suren sistemimdeki hedef. Su an cok heycanlandim.
    Iki sistemimi sentezledim son hafta. Anlik trade icin. Gerci son islemim viopta 1686 den kapatayim son pozumu. Sadece fx e gecicem. Daha cok calisma arzusu geldi su an. Tesekkurler paylasim icin
    senin 1 KISA batmış görünüyor...

6. Songür abi çok eski ve büyük bir trader dir. Yatı var hatta. Forex de de işlem yapıyor...

[IMG][/IMG]
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu adama göre söylemiyorum ama, sermayesinin çok olması iyi oyuncu olduğu anlamına gelmez. ben mesela harun kahraman bu kadar parayı nasıl yapmış diye takip ettiğimde, satışlarda donup kaldığını ve 2 mlyn zarardayım 3 mlyn zaradayım dediğini çok gördüm. ama cesaretli yükselişlerde kredili mredili ne var ne yok basıyorki bu kadar para yapmış
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. Viob üüüle göründüğü gibin basit değil, adamın hem aklını hem parasını alırlar...
    Mesela de ki Xx senet şu olucak diye, sonra bekle dur. eninde sonunda o Xx senet çıkacaktır, sonra paşalar gibin ben bildim ben dediydim dersin
    Sabah bahsettiğimiz gibi, "yatırımcı mısın trader misin" önce bunu analez etmek lazım

Herkes görüyor graflar daki ralliyi aylar dır dır
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 851/1001 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •