Sayfa 607/909 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 7265 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Yaani BİP [emoji457]

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    BiP son durum itibariyle 55 milyon kullanıcıyı geçmiş durumda, birkaç ay içinde 100 milyona yaklaşabilir.

WhatsApp 2014 yılında 450 milyon kullanıcısı varken 19 milyar dolara Facebook tarafından satın alındı. Bugün WhatsApp ın 2 milyar kullanıcısı var, 2014 yılına göre de sektör değerlemeleri ve çarpanları çok yükseldi. WhatsApp son aldığı karar ile kullanıcılarını dünya genelinde hızla diğer uygulamalara kaptırıyor. Pasta iştah açıcı ve çok büyük.

BiP yurtdışında da önemli indirilme sayılarına sahip, Turkcell in Hollanda da kurduğu BiP BV şirketi ile yurtdışı operasyonunu ayrı bir çatıda oluşturması çok zekice bir hamle, zira yurtdışında ki BiP Tech BV ile Yurtiçinde ki BiP A.Ş olarak bir koyundan iki post çıkartılacak ve yurtdışında ki şirket yabancı kullanıcılarını içinde barındırdığı kullanıcı portföyü ile komple satılıp gelir elde edilirken yurtiçinde ki şirket gerekirse halka arz edilecek. İşte doğru yönetim derken bunları kast ediyoruz. Ülkemiz sanayi devrimini kaçırdı, teknoloji devrimini ise bir kıyısından yakaladı, bu ivmeye hepimiz destek olmalıyız. Tek çıkış yolumuz ülke olarak budur.
    O zaman bip ve diğer bağlı ortaklıklar güncel defter değerlemesi ne zaman olur takip edelim...

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Yahu kardeşim yazdığım gibi kimin alıp sattığı beni alakadar etmiyor, gelip aynı hikayeleri okuyup duruyorsun. Benim gibiler için şirketin büyümesi ve sağlığı önemli. Ha birde yeni çağ teknoloji malum, katmadeğer artık ağır sanayiden teknoloji ve yazılıma kayıyor. Yeni dünyanın en büyükleri artık teknoloji şirketleri oluyor. Benim vizyonum 5-10 yıl sonrasına dair. Burada veya başka yerlerde ki çay çorbacı ehli ile karıştırma beni. Ben şunu biliyorum; bir günde 1.2 milyon kullanıcı kazanan ve hızla kazanmaya devam eden bir uygulama o şirketin değerine müspet değerleme katar. Bu ise gidilen yolda sadece bir aşama. Gerisi hikayeden ibaret benim için. Sende daha fazla kendini yorma. Saygılar
    Vayyyy kolpacino sen kozalda uzuncuyum dedin sonra sattin uctu bunu da satiyosun hadi inşallah

4. Sn serkalgoyu ciddiye almayın. Adam kozalda uzuncuymus güya millete atıp tuttu. Beklemek lazimmis bilmem neymis. Bir gün dediklerini yuttu satti gitti o gün bugünden masallah düşman kulağına kurşun kozal tavanlardan inmiyor. Simdi bunu niye yazdim. Burda aslinda ne kadar bos beleş adam var onu görün istedim. Yatırıminizi sabirla hikayesi olan hisselere yapin karşılığıni sabırlı olursaniz aliyorsunuz

5. Ya sabır böyle gereksiz tipler yüzünden yazmak çok gereksiz, hata bende kabul ediyorum. Bu forumlar zaman kaybı. En iyisi Twitter, hiç değilse moderasyon kişinin kendisinde. Böyle saçma sapan çıkıntı yapanlar olur olmaz engeli basıp kellesini alabiliyoruz.

Not:Taptuğun kapçuğu çok merak ediyorsan kozal sabit malım halen duruyor. 4 yıldır sabit taşıdığım malım var orada. Yazdığımı okumayan senin gibi kapçuklara forumlarda başarılar. Bana müsade
    Cahillik mutluluktur!

6.  Alıntı Originally Posted by Taptuk Yazıyı Oku
    Sn serkalgoyu ciddiye almayın. Adam kozalda uzuncuymus güya millete atıp tuttu. Beklemek lazimmis bilmem neymis. Bir gün dediklerini yuttu satti gitti o gün bugünden masallah düşman kulağına kurşun kozal tavanlardan inmiyor. Simdi bunu niye yazdim. Burda aslinda ne kadar bos beleş adam var onu görün istedim. Yatırıminizi sabirla hikayesi olan hisselere yapin karşılığıni sabırlı olursaniz aliyorsunuz
    Sayın taptuk, bilgiyi paraya çevireceksin. Adam ben kozal dan çıkıyorum dedi çıktı gitti. %75%25 numarası çekti. O çıkınca ben hop atladım iki haftada %50 kazandım.
    Bir ay önce tcell den 6 ay sonra gelmek üzere gitmişti ama Şimdi Tcell e geri geldi. Geldi mi gelmedi mi o da belli değil.
    Bir kenarda izlemek lazım ben gidiyorum derse hemen atlamak lazım. Yoksa işimiz zor.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

7.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Sayın taptuk, bilgiyi paraya çevireceksin. Adam ben kozal dan çıkıyorum dedi çıktı gitti. %75%25 numarası çekti. O çıkınca ben hop atladım iki haftada %50 kazandım.
    Bir ay önce tcell den 6 ay sonra gelmek üzere gitmişti ama Şimdi Tcell e geri geldi. Geldi mi gelmedi mi o da belli değil.
    Bir kenarda izlemek lazım ben gidiyorum derse hemen atlamak lazım. Yoksa işimiz zor.
    Sn Arpaci , indikatorumuz serkalgo. Bu durumu yeni öğrendim. Umarim tez zamanda tceli sattim der. Gerci farketmez sabrımız cok.

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Ya sabır böyle gereksiz tipler yüzünden yazmak çok gereksiz, hata bende kabul ediyorum. Bu forumlar zaman kaybı. En iyisi Twitter, hiç değilse moderasyon kişinin kendisinde. Böyle saçma sapan çıkıntı yapanlar olur olmaz engeli basıp kellesini alabiliyoruz.

Not:Taptuğun kapçuğu çok merak ediyorsan kozal sabit malım halen duruyor. 4 yıldır sabit taşıdığım malım var orada. Yazdığımı okumayan senin gibi kapçuklara forumlarda başarılar. Bana müsade
    Hadi bana yalan söyle farketmez den sayin serkalgo. Bari kendinizi kandirmayin. Hem sizin gibi bir cok kisi olduguna eminim. Sizi ornek göstermemin nedeni burdaki yeni arkadaslar sizin gibi cok bilmis havasindaki tipler yüzünden alip satmasin.

Sayfa 607/909 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •