Sayfa 921/1004 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. sonunda birileri polho'nun çok gerilerde kaldığını fark ediyor gibi.

2. Hic unutamam 2.20 den arsan almıştım üstad da o günlerde arsanda idi 2.47 lerde karanlık odada satış yapmış biz yukarı beklerken aşağı kapandi ve kendisine kızdık "tavukları yemlemek lazım demişti " aradan zaman geçince anlıyorum ki tavuklar yemlenmeden büyüme olmaz , cahillik işte cahillik bir konuda bilgisizlik yaş ile giderilemez sadece işi bilen ustaların yanında cahillik ten kurtulunur kitaplar biraz yardımcı olur ama usta baba gibidir ekmek yemeyi öğretir
    Ustalara saygı kuşağında bu hafta parasever.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ülkemizin yetiştirdiği son derece kıymetli isimlerden mimar Ahmet Vefik Alp kalp krizinden hayatını kaybetti , Allah rahmet eylesin.
    Koronovirus le şu an çok iyi savaşıyoruz haritalara yeni baktım ve İnşallah işler yoluna girecek başından bu yana çok iyi yönetilen bu süreçte katkısı olan herkese teşekkürler, eski dönemde olsaydı kaosun içinde kivranirdik sadece Zaman zaman ağzını kapatıp burnunu açan vb tipleri uyarmak gerekiyor .İnşallah yerli aşi ile ilgili calismalar da kısa zamanda sonuçlanır ve kendi aşimızla bu beladan tamamen kurtuluruz.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Hic unutamam 2.20 den arsan almıştım üstad da o günlerde arsanda idi 2.47 lerde karanlık odada satış yapmış biz yukarı beklerken aşağı kapandi ve kendisine kızdık "tavukları yemlemek lazım demişti " aradan zaman geçince anlıyorum ki tavuklar yemlenmeden büyüme olmaz , cahillik işte cahillik bir konuda bilgisizlik yaş ile giderilemez sadece işi bilen ustaların yanında cahillik ten kurtulunur kitaplar biraz yardımcı olur ama usta baba gibidir ekmek yemeyi öğretir
    Ustalara saygı kuşağında bu hafta parasever.
    o arkadaş arsan topikde geçekten güzel yorumlar yapıyordu. maalesef kendini bilmez birileri onuda küstürdü.
    Son düzenleme : kuluçka; 11-01-2021 saat: 12:41.

5. lokmanda meri'nin alışları cıty'e gitti
    meri'nin cuma alışlarıda yüksek ihtimalle cıty'e gider
    city liderlik koltuğuna oturur.

6. ağır vasıta kesilme başıma gideceksin vaktinde git

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    şayet beklerse hiç gözünün yaşına bakmam ama grafik bekleyemem diyor gibi. kafamdaki sıralamada ik sırada bntas var diğeleri sırasıyla tmsn-sarky-lkmnh-glyho ve polho ....
    tümoyla lokman yürüdü.sarıkızla polho patinaj çekiyor,galiba beklemeyecekler.bntas,polho ve yılandan birine geçeceğiz artık tabiiki ben asi çocuğu satana kadar gitmezlerse. bu arada maraşar 7.80 den ikinci kez döndü. 3.vuruşda geçerse sol şeride çıkmış olacak.

8. ah ulan eczyat
    7 8 lira arası almayanlara da satanlarada saydırıyordum

Sayfa 921/1004 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •