Sayfa 810/940 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by s.acar Yazıyı Oku
    Herkese bol kazançlı bir diliyorum. Çok uzatmadan derdimi anlatmak isterim. Burada yeni olduğumu söylemiştim. Aynı zamanda borsada da yeni ve bilinçsiz bir kişiyim. Öğrenmek için okuyor ve dinliyorum. Ancak henüz alfabeyi öğreniyor gibiyim. Bu süreçte forumda bir süredir takip ettiğim ve güven veren isimlerin önerilerini ve takip ettiği listeleri takip ederek kazanmaya çalışıyorum. Tabi ki tamamen kendi insiyatifim dahilinde. Uyguladığım bu metodu güçlendirmek için ne yapmalıyım. vakit ayırıp cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
    Finansal okur-yazar olmadan borsada yatım yapılmamasını öneririm.Yoksa başımıza gelen sizinde başınıza gelebilir.Tüyolarla işe başladık semayenın % 90 kaybettim.ENKA,TAVHL ,TEKFN gibi hisselere odaklan ve al-sat şimdilik yapma.Kendini geliştirdikten sonra başlamanızı öneririm.Kesinlikle Y.T.D.

2. Bir iki hafta önce 134 lerde takip ettiğim ve ilk yükselişte sattığım EGGUB 199.9 TAVANDA .Kendi zaafımda bu.

3.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Hocam müsait olduğunuzda GARFA rica etsem.tsk.ler.
    Prof hocam 2021 in 3.Tavanı yakalamış bulunmaktayız. Alanlar hayrını görsün YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Prof hocam 2021 in 3.Tavanı yakalamış bulunmaktayız. Alanlar hayrını görsün YTD.
    Ve yine yine tebrikler Adem bey. Harikasınız .

5.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Tşk ederim esselocan bey...

6.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Tebrikler Adem bey...

7. DMSAS 6.45 stopla takibimde...ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    hızınıza yetişilmiyor. Allah tekrarına kavuştursun inş.

Sayfa 810/940 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •