Sayfa 481/996 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. 7,52 üstü ters fincan-kulp bekleyen teknikçilerin senaryosunu çöpe attı..

200 SMA kaya gibidir gerisi fasa fiso...

Basit düşünmek her zaman kazandırır..
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    7,52 üstü ters fincan-kulp bekleyen teknikçilerin senaryosunu çöpe attı..

200 sma kaya gibidir gerisi fasa fiso...

Basit düşünmek her zaman kazandırır..
    Tam başlığın işi bitti diyoruz. Yine canlanıyor.
    Mümkünse kafasına kafasına vurun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aşı işi kotarılamasa haklı çıktım diye sevinecek gerizekalılar varsa diye bu alıntıları yaptım.
    Sn Hkm ben konunun sürekli gündemde tutulmasından yanayım. Bundan daha önemli bir gündem yok. Diğer yandan nasıl bir insan buna sevinir bilemedim. Yanda sevinene insan denir mi ?

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tam başlığın işi bitti diyoruz. Yine canlanıyor.
    Mümkünse kafasına kafasına vurun.

Kafasına vurursam birikim yapan Ayşe teyzenin alım gücünü düşürmüş olurum bu bana yakışmaz...
    Türk halkı resmi olarak %55 dolar ve altın tutuyor.
    Yastık altı, banka kasası vs.. sayarsak tahminimce %75 civarında döviz ve altında.
    O yüzden düşmesi herkes için kötü olur. Ayşe teyzenin alım gücünü düşürmek bize yakışmaz..
    Beyaz yakalı maaşıyla 5-10 gün daha fazla yunan adaları turu yapsın diye dövizi düşürmek mantıklı değil..
    Ama çok anomali yükselişler de olmamalı... Enflasyon ile benzer oranda artmalı...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Kafasına vurursam Ayşe teyzenin alım gücünü düşürmüş olurum bu bana yakışmaz...
    Yastık altı, banka kasası vs.. sayarsak tahminimce %75 civarında döviz ve altında.
    O yüzden düşmesi herkes için kötü olur. Ayşe teyzenin alım gücünü düşürmek bize yakışmaz..
    Ama çok anomali yükselişler de olmamalı... Enflasyon ile benzer oranda artmalı...
    Azdan az, çoktan çok gider. Ben en azından üzerine bir kova su atsak diyeyim.

O egeli ben değilim

6. At izi it izine karıştı diyenler o kadar haklı ki ; Hem suçlu hem güçlü , yavuz hırsız ev sahibini susturur , dağdan gelip bağdakini kaçırır gibi çok güzel atasözlerimiz var. Bu da bize yaşadıklarımızın yeni olmadığını, zaman zaman yaşandığını gösteriyor. eskiden ( çocukluğumda ) ilçe de bir fırıncı komşu kadınla söylentisi çıktı ( gören yok , sadece söylenti ) diye şehir değiştirmişti. Şimdi ise utanmak bir yana '' sana ne benim özel hayatımdan '' noktasına geldik.

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Kafasına vurursam birikim yapan Ayşe teyzenin alım gücünü düşürmüş olurum bu bana yakışmaz...
    Beyaz yakalı maaşıyla 5-10 gün daha fazla yunan adaları turu yapsın diye dövizi düşürmek mantıklı değil..
    Acaba yine bir oyun mu var diye insan al tuşuna basamıyor . Yabancı girişleri artan montanda devam edecek diye bangır bangır bağırıyorlarken , ciciler doları yukardan bozsun diye yapay bir çıkış olabilir mi ? Öyleyse taşıttırırlar. Gerçek yükselişse de , trene el sallattırırlar.

8. Fincandan kahve içer artık (:

Hsbc stop oldu mı şimdi.

Goldman bizzat bu dalgaları organize ediyor sanırım tepeyide dibide bildi adamlar. Tepede al dipte sat dediler

Sayfa 481/996 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •