Oncelikliler belli ....fotoğraflari cikiyor bazilarinın asi olirken..cogu da kapali kapilar ardinda yapiliyor...
Bana sira gelmez 2-3seneSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oncelikliler belli ....fotoğraflari cikiyor bazilarinın asi olirken..cogu da kapali kapilar ardinda yapiliyor...
Bana sira gelmez 2-3seneSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
KABİNE TOPLANTISI SONA ERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Teşvik ve tedbirlerle ekonominin direncini koruduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Tüm saldırılara rağmen Türkiye kararlılıkla yolunda devam ettikçe saldırıların devam ettiğini görüyoruz .
Erdoğan : Kaset komplosuyla iş basına gelen karışı içindeki taciz , tecavuz , hırsızlık olaylarını görmezden gelerek orada kalmayı başaran bir siyasi partinin sözde genel başkanının sancısının sebebi Burdur . Bunlarin derdi milletledir
Erdoğan : Teroriste terörist demekten bile aciz sözde genel başkanı CHP seçmeninin sağduyusuna havale ediyoruz .
Erdoğan: "Türk demokrasisi, millete ve onun temsilcilerine hakareti siyaset zanneden bu çukur zihniyeti hak etmiyor."
Erdoğan : Kısıtlamaların yaşattığı sıkıntıların farkındayız ama kalıcı bir çözüm bulunana kadar tedbirli olmak zorundayız
Yer İmleri