Sayfa 840/1002 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Oncelikliler belli ....fotoğraflari cikiyor bazilarinın asi olirken..cogu da kapali kapilar ardinda yapiliyor...
    Bana sira gelmez 2-3sene
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    ne zaman başlanacak aşıya ? kimler öncelikli...

bilen varmı...

bu işte influanza işine dönmez umarım
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

KABİNE TOPLANTISI SONA ERDİ
    Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Teşvik ve tedbirlerle ekonominin direncini koruduk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Tüm saldırılara rağmen Türkiye kararlılıkla yolunda devam ettikçe saldırıların devam ettiğini görüyoruz .

Erdoğan : Kaset komplosuyla iş basına gelen karışı içindeki taciz , tecavuz , hırsızlık olaylarını görmezden gelerek orada kalmayı başaran bir siyasi partinin sözde genel başkanının sancısının sebebi Burdur . Bunlarin derdi milletledir

Erdoğan : Teroriste terörist demekten bile aciz sözde genel başkanı CHP seçmeninin sağduyusuna havale ediyoruz .

Erdoğan: "Türk demokrasisi, millete ve onun temsilcilerine hakareti siyaset zanneden bu çukur zihniyeti hak etmiyor."

Erdoğan : Kısıtlamaların yaşattığı sıkıntıların farkındayız ama kalıcı bir çözüm bulunana kadar tedbirli olmak zorundayız

Sayfa 840/1002 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •