Sayfa 897/1001 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VOBDA iyi para kazanılabiliyor.ama stresti çekilecek gibi değil.sosyal hayatı bitirir.

spotta 12 ayda oluşacak fırsatlarla %40-50 kar çok olası.

sermaye hedefim var.o gerçekleşsin vobu bırakacağım.

misafirlikte bile kafa sürekli başka yerde..poz. isen dışarı çıkmak çok sıkıntılı vs.

gece bile kalk fdowa bak...gece millet neyle uğraşır sen ne ile.

2.  Alıntı Originally Posted by kuzey_07 Yazıyı Oku
    Sayın Verge Otokar bugün 450 yi hiç görmedi

Evet bugün görmemiş, dün 463' lerden dönmüş ama...

''Gündüz biri 450 liraya otokar aldım yazmıştı sanki'' cümlesini öğelerine ayırdım...

Cümlenin içinde alımın bugün yapılmış olduğunu belirten zarf tümlecine rastlayamadım doğrusu...

Türkçe öğretmeni varsa olayı aydınlatsın lütfen...

3. Sn discretus tam cevap yazıyordum yazınız uçtu yada sildiniz.
    Karşı bacaklı poz açarak nasıl maliyet avantajı sağlıyor anlamadım daha 1 yön yerine 2 yön = x2 komisyon ?
    Bu arada nisan vade long mantıklı duruyor. Benim de dikkatimi çekti ama temetttü mü var vs diye üşendim.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    VOB da kazanmanın tek yolu vobu bırakmaktır.........
    Zülfü abi kazanmanın formülünü yazdın ama bizim müşteri kaybımıza yol açtın, kimse vob oynamazsa napacuuk şahit abiyle pişpirik mi atacuuk
    Hamdım Piştim Yandım

5. Oysa ki burada her gün para dağıtıyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Sn discretus tam cevap yazıyordum yazınız uçtu yada sildiniz.
    Karşı bacaklı poz açarak nasıl maliyet avantajı sağlıyor anlamadım daha 1 yön yerine 2 yön = x2 komisyon ?
    Bu arada nisan vade long mantıklı duruyor. Benim de dikkatimi çekti ama temetttü mü var vs diye üşendim.

YTD
    evet temettü olacak ama ne kadar bilemiyoruz. tek faktör o değil.. geçen vadenin başlarında aralık vade yine teoriğe göre 2-3 bin puan aşağıdaydı, ciddi bir short baskısı vardı ama istifa haberi sonrası olanları biliyoruz sonra.. avantajına gelen bir noktada teorikle farkı kapatacaktır.. yine öyle olur..

diğer yandan. komisyon daha fazla veriyorsun bu doğru ama endeks karşısında sepet hisse pozu alıyorum. uygulaması konvansiyonel olmadığından sildim açıklaması zor diye.. ama kısaca endeksi replike etmek için belirlediğim 5-6 hissenin (korrelasyon yüksek olmalı ama 1-2 haftalık faz farkı mühim değil, hatta iyi bile olabilir) uygun noktalardan sepet poz açıyorum endekse karşı (long vs short veya short vs long gibi)..marj yüksek olursa (yakalayabilirsem) komisyon gibi giderler ihmal edilebilir hale geliyor..bir nevi alpha yaratmış oluyoruz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Şimdi hukukî düzenlemeler yapılsa güçler nasıl ayrışacak, parlamenter demokrasi nasıl olur. Tüm bunlar olduğunda yarın neler değişir. Cumhurbaşkanınin atadığı tüm kişi ve birimlerin kararında ne değişir.

8. [IMG][/IMG]

Begendiklerim.......Takip listem 1.... 2020 9 aylık bilanco verilerine göre
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 897/1001 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •