Sayfa 227/932 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi bunu neye göre sıraladınız?
    Tolga Bey, Bilmiyorum ki, niye öyle sıraladım. Siz devam edin, bazen böyle yapıyorum, kafam karıştı herhalde...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Tolga Bey, Bilmiyorum ki, niye öyle sıraladım. Siz devam edin, bazen böyle yapıyorum, kafam karıştı herhalde...
    Ya kusura bakmayın günlerin yorgunluğu, dün akşam erken uyudum. İnanın ben de sabah sabah kafam daha dağılmadı. Anlayamadığım için sordum abi, tekrar kusura bakmayın.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ya kusura bakmayın günlerin yorgunluğu, dün akşam erken uyudum. İnanın ben de sabah sabah kafam daha dağılmadı. Anlayamadığım için sordum abi, tekrar kusura bakmayın.
    Estağfurullah, Sizle bir ilgisi yok. Bu arada Alkim kardeşlerden ciddi bir coşku bekliyorum inşaallah...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Estağfurullah, Sizle bir ilgisi yok. Bu arada Alkim kardeşlerden ciddi bir coşku bekliyorum inşaallah...
    Umarım herşey gönlünüzce olur, bol kazançlar dilerim abi.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. forum dün okumaya başladım temel ve teknık analız ayrı ayrı kişiler yapıyor. ..teknık analızı yapılınca sayın izcıde teknik analizde taramalrdan çıkan hissleri kendi kriterlerine göre puanlarsa ..okuyucu teknık ve temelı kendı yorumlayabilir...zaten yapılmak ıstenen o ancak boyle olursa daha anlasılır olur
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    forum dün okumaya başladım temel ve teknık analız ayrı ayrı kişiler yapıyor. ..teknık analızı yapılınca sayın izcıde teknik analizde taramalrdan çıkan hissleri kendi kriterlerine göre puanlarsa ..okuyucu teknık ve temelı kendı yorumlayabilir...zaten yapılmak ıstenen o ancak boyle olursa daha anlasılır olur
    Aynen dediğiniz gibi zaten teknik taramalardan çıkan senetleri izci abi puanlıyor...

Bugün yeni senet yok zira en güçlü senet yine DERIM.

Sayfa 227/932 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •