Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Halamın bilmem neleri olsa amcam olurdu. Mevduat faizleri %20 ye gelmişken bu seviyelerden borsaya koyacağım şey en fazla portfoyumun %10udur.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her sırketı kendı gecmıs fk'sı ıle karsılastırmak lazım, ereglı zaten 10-20 arası fk makuldur... bu sene hem karı artacak hem de yuksek temettu beklentısı var, oyle 30'larda kalmayacak o fk... ucuz dıyemem, ben de sattım sonucta ama demır fıyatlarında da boyle bır yukselıs beklemıyordum, her seyı ınsanın tam bekledıgı gıbı gelısmıyor. Su ankı sartlarda az cok degerınde gıbı goruyorum...
karı artacagı fıyatlanıyor zaten 6 aydır... 12-13 lırada o sırada yukarı potansıyelının daha fazla olduguna ınandıgım ozel bankalara, tuprasa, thy'ye gectım.... o yuzden sattım... ereglıyı cok pahalı buldugumdan degıl...
yoksa petkım de tasıdım gecen sene, ttkom da, sahol de, aselsan da... su anda hıcbırı yok elımde... cok pahalı olduklarından degıl, kasım-aralıkta degısen konjonkturde baska xu030 kagıtlarında daha fazla potansıyel gordugum ıcın kagıt degısımı yaptım... portfoyde ayarlama yapmak lazım gerektıgınde...
Yaşınızı bilmiyorum ama hala fiyat spekülasyona dayalı işlem yapıyosunuz.. Bu borsadaki şirketlere bakış açısı ile alakalı.. Kimi borsayı para kazanma yeri görür kimi benim gibi 2.emeklilik için pasif gelir yaratmaya çalışır.. Ben ereğliyi pasif gelir kısmında görenlerdenim
Sizin görüşünüzede saygı duyarırım.. Lakin borsanın mevcut seviyeleri bilhassa otomotiv hisseleri önderliğinde ciddi bir köpük oluşturmaya başladı
Yer İmleri