Originally Posted by
gundwane
Sanırım 4.20 4.40 beklentiniz var..
Dediğin türde bir hareket olacaksa eğer ve maliyetinde 3.50 lerde ise takip eden stop yöntemi ile çok rahat oturulabilir..
Ama 3.50 lerden mal almamış kitle 3.80 lerden gömüldü ise 2 kuruş luk düşüşlerde bile aşırı tedirgin olacaktır.
spottaki adama 3,80 den alması koymaz 3,00 da olsa yatar bekler en fazla vade uzar ancak kaldıraçlı piyasalarda 3,80 den alıp 3,50 ye dayanacak adam benim bildiğim piyasada yok. Forexde 2 aylık swap maliyetini koysa zaten ettiği zarardan fazla swap ödemiştir yani şuan tepeden 3,90-3,80-3,70 bölgesinden alınan maliyetler kaldıraçlı piyasalarda 2 ayda temizlendi gitti. 3,50 den maliyet yapılmaması içinde işte bu 3,35 -3,10-3,00 hatta 2,80 ciler çıktı.
Beklentim 4,20 idi ancak bu kadar baskıdan sonra 4,4431 olarak revize ettim ha kriz olur üstüne ek birşeyler çıkar sapma payı olur 4,60 olsun bizim olsun şuan ki piyasada hoş şaka gibi rakamlar bunlar :D.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri