Originally Posted by
gundwane
Sanýrým 4.20 4.40 beklentiniz var..
Dediðin türde bir hareket olacaksa eðer ve maliyetinde 3.50 lerde ise takip eden stop yöntemi ile çok rahat oturulabilir..
Ama 3.50 lerden mal almamýþ kitle 3.80 lerden gömüldü ise 2 kuruþ luk düþüþlerde bile aþýrý tedirgin olacaktýr.
spottaki adama 3,80 den almasý koymaz 3,00 da olsa yatar bekler en fazla vade uzar ancak kaldýraçlý piyasalarda 3,80 den alýp 3,50 ye dayanacak adam benim bildiðim piyasada yok. Forexde 2 aylýk swap maliyetini koysa zaten ettiði zarardan fazla swap ödemiþtir yani þuan tepeden 3,90-3,80-3,70 bölgesinden alýnan maliyetler kaldýraçlý piyasalarda 2 ayda temizlendi gitti. 3,50 den maliyet yapýlmamasý içinde iþte bu 3,35 -3,10-3,00 hatta 2,80 ciler çýktý.
Beklentim 4,20 idi ancak bu kadar baskýdan sonra 4,4431 olarak revize ettim ha kriz olur üstüne ek birþeyler çýkar sapma payý olur 4,60 olsun bizim olsun þuan ki piyasada hoþ þaka gibi rakamlar bunlar :D.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri