Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop - XXX

1. high upload
    yarın artı gap gelir mi.!!

2. Biz bunlarla oynuyoruz bozkurt
    1547 altında kaldığı sürece 1522 formasyon hedefi.
    Yukarda takip ettiğimiz bant 1555 üzerinde yukarı pozisyon kovalarız.
    Burdaki şablon bana endeks ağırlığı olan badem tahtalarına girmemi sağlayacak etkenlerden bir tanesi.
    Tabiki herkesin yoğurt yiyişi farklı saygı duymak gerek.

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ben de çizdim buna paralel stop olman yada reverse dönmen gerekirdi dedim...yanlış anladı bozkurt..oy sa ki çizse trend anlardı..
    ben kimsenin pozunu eleştirmem diye gider yaptı..!!
    Bozkurt delikanlı adam sen onu yanlış anladın devamlı long ağırlıklı yazdığın çizdiğin için sana öyle söyledi geldi bana .
    Tamda yazılanları seans içinde takip edemedim.

terledik diye makara yaparken belkide garan da olduğumu düşünen olmuştur ama valla değildim. zaten olsam yazardım çünkü şekli şemali gözümün önümde olurdu. hayatta ikinci bir enstürman bakmıyorum. görüyorumda detayları olmuyor. şimdilik ykbnk devam bakalım. terletti ama 3.20 kırılmış olsaydı bakaydınız siz ağıt a. belkide long olanlar viop dahil hepimiz sarılır ağlaşırdık çünkü ykbnk tam bir piyasa kağıdıdır
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt delikanlı adam sen onu yanlış anladın devamlı long ağırlıklı yazdığın çizdiğin için sana öyle söyledi geldi bana .
    Tamda yazılanları seans içinde takip edemedim.
    Yooo ben oyunda kimseye kızmam, o anki stresle biraz sert eleştiri yabmış olabilürüm. Dediğin doğru, biz şortcuyuk abi napak, yarın tutar bi daa şortlarız deptürürlerse
    Hamdım Piştim Yandım

6. Delta Hava Yolları 2020'de 12,4 milyar dolar zarar etti -AA

Delta Hava Yolları 2020'de 12,4 milyar dolar zarar etti

WASHINGTON (AA) - ABD'nin önde gelen uluslararası hava yolları firmalarından Delta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle 2020'de 12,4 milyar dolar zarar ettiğini bildirdi.

Şirket, 2020'nin 4'üncü çeyrek bilançosunu açıkladı.

Buna göre, Delta Hava Yolları geçen yılın son çeyreğinde 755 milyon dolar zarar açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde 1,1 milyar dolar kar elde etmişti.

Kovid-19 salgınının etkisiyle 2020 genelinde ise 12,4 milyar dolarlık zararla karşılaşan şirket, 2009'dan bu yana ilk kez yıllık bazda zarar açıkladı. Delta Hava Yolları, 2019'u ise 4,8 milyar dolar karla kapatmıştı.

Delta Hava Yolları Üst Yöneticisi Ed Bastian, konuya ilişkin açıklamasında, şirketin tarihindeki en zor yılı geride bıraktığını belirtti.

Bastian, 2021'nin toparlanma yılı olacağı konusunda iyimser olduğunu ifade etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

7. 1547 altında alt destekler.

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sana neyi ispatlayayım güzel kardeşim.!!!
    bak zarar ettiğim pozu takip etmişssin cezali iken buraya geri dönüşte lon 1689 maliyetli yazdım 1 kontrata düştüm onu görmemişsin..işine geleni görmek gibi bir takıntı var bazı şahıslarda.!!
    1 kontrat longun karını sana atacam ıban at özelden
    Hımmm...

BORSADAN YAPAMADIN ..BARİ BU KADAR hava attığın mesleğiden gidelim ..

Corona Mortis ..ne?

Batın assit'inde vena cava nın önemi ne?

Plasenta akreta ..geldi mi ne yapıyorsunuz ?

Bak senin gibilerin uğraştığı konversiyon demiyorum haa.. bi üst versiyonu ..bi derken bayaa bi üst yanee yaniii

Not:hitap şeklini bi düzelttiydin gene bozdun ..neyse..
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •