high upload
yarın artı gap gelir mi.!!
high upload
yarın artı gap gelir mi.!!
Biz bunlarla oynuyoruz bozkurt
1547 altında kaldığı sürece 1522 formasyon hedefi.
Yukarda takip ettiğimiz bant 1555 üzerinde yukarı pozisyon kovalarız.
Burdaki şablon bana endeks ağırlığı olan badem tahtalarına girmemi sağlayacak etkenlerden bir tanesi.
Tabiki herkesin yoğurt yiyişi farklı saygı duymak gerek.
terledik diye makara yaparken belkide garan da olduğumu düşünen olmuştur ama valla değildim. zaten olsam yazardım çünkü şekli şemali gözümün önümde olurdu. hayatta ikinci bir enstürman bakmıyorum. görüyorumda detayları olmuyor. şimdilik ykbnk devam bakalım. terletti ama 3.20 kırılmış olsaydı bakaydınız siz ağıt a. belkide long olanlar viop dahil hepimiz sarılır ağlaşırdıkçünkü ykbnk tam bir piyasa kağıdıdır
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Delta Hava Yolları 2020'de 12,4 milyar dolar zarar etti -AA
Delta Hava Yolları 2020'de 12,4 milyar dolar zarar etti
WASHINGTON (AA) - ABD'nin önde gelen uluslararası hava yolları firmalarından Delta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle 2020'de 12,4 milyar dolar zarar ettiğini bildirdi.
Şirket, 2020'nin 4'üncü çeyrek bilançosunu açıkladı.
Buna göre, Delta Hava Yolları geçen yılın son çeyreğinde 755 milyon dolar zarar açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde 1,1 milyar dolar kar elde etmişti.
Kovid-19 salgınının etkisiyle 2020 genelinde ise 12,4 milyar dolarlık zararla karşılaşan şirket, 2009'dan bu yana ilk kez yıllık bazda zarar açıkladı. Delta Hava Yolları, 2019'u ise 4,8 milyar dolar karla kapatmıştı.
Delta Hava Yolları Üst Yöneticisi Ed Bastian, konuya ilişkin açıklamasında, şirketin tarihindeki en zor yılı geride bıraktığını belirtti.
Bastian, 2021'nin toparlanma yılı olacağı konusunda iyimser olduğunu ifade etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
1547 altında alt destekler.
Hımmm...
BORSADAN YAPAMADIN ..BARİ BU KADAR hava attığın mesleğiden gidelim ..
Corona Mortis ..ne?
Batın assit'inde vena cava nın önemi ne?
Plasenta akreta ..geldi mi ne yapıyorsunuz ?
Bak senin gibilerin uğraştığı konversiyon demiyorum haa..bi üst versiyonu ..bi derken bayaa bi üst yanee yaniii
Not:hitap şeklini bi düzelttiydin gene bozdun ..neyse..
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri