Sayfa 857/1002 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. İnsanlar pazar alışverişi için akşam saatlerini (daha ucuza alabilmek için) beklerken,çiftçisine destek vermek için kurulan Ziraat bankası adını bile duymadığımız Virgin adalarında (vergi cenneti) kurulmuş bir şirketi 1.6 milyar dolar kredi veriyor!!!

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...edisi-6211827/
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

2.  Alıntı Originally Posted by selendi Yazıyı Oku
    İnsanlar pazar alışverişi için akşam saatlerini (daha ucuza alabilmek için) beklerken,çiftçisine destek vermek için kurulan Ziraat bankası adını bile duymadığımız Virgin adalarında (vergi cenneti) kurulmuş bir şirketi 1.6 milyar dolar kredi veriyor!!!

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...edisi-6211827/
    Her an bu habere de erişim yasağı gelebilir!
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Büyük Taarruz öncesi annesine bağevinde veda eden Mustafa Kemal, ona bir çay davetine gideceğini akşama beklememesi gerektiğini söyler. Oğlunun cepheye gittiğini anlayan Zübeyde Hanım, yazdığı mektubu Ali Çavuş’la Mustafa Kemal’e gönderir: “Sen cepheye gidersin. Benim yüreğim bunu bilir. Senin için dua ediyorum bil! Ve de Mustafam, zaferi ele almadan dönme. Ben, seni beklemeyi bilirim...”

Dünyanın en büyük liderini doğurup , yetiştiren Zübeyde hanımın vefatının 98. Yılında saygı ve minnetle anıyoruz .

Amin

İyiki varmışlar.

Yoksa ta o zamandan yanmıştık.

Bizler aldığımız mirası koruyamadık.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by selendi Yazıyı Oku
    Merkel: Sıram geldiğinde aşı olacağım
    Almanya Başbakanı Angela Merkel, Covid-19 aşılarının yapılmaya devam ettiğini ve aşı sırası konusunda herkesin sabırlı olması gerektiğini belirterek, "Benim sıram geldiğinde ben de aşı olacağım" dedi.
    Bizde etiklik kalmadı.

Müslümanda'da yok zaten.KURÂN'da yazandan.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by selendi Yazıyı Oku
    Kul hakkı yemek sadece maddi olarak düşünülmemeli!
    Bu da kul hakkına girer.
    Belki o aşı acil durumdaki bir hastaya ya da yaşlıya yapılarak onun hayatı kurtulacaktı!
    Çin aşısı oldukları netmi?

Ben olmayacağım çin aşısını.

Biontek aşılarını olmuş olabilirler kamara önündede reklam yapmış olabilirler.

Deve bile kıskanır oldu bunları.

Pinokyodan sonra

Hiç bir adımları doğru değiki.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bunları yüce ALLAH' a havale ediyorum!!!
    Rabbim sizi bildiği gibi yapsın inşallah.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Sayfa 857/1002 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •