Sayfa 537/996 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Evi kiralarken ev sahibi '' Ben tüm odalara patlamayan , bitmeyen ampül taktım. Lütfen bu ampülleri sökmeyiniz veya atmayınız '' demişti. Ben de tamam bedava ampül işte kullanırız demiştim. Meğerse ampül sağlığa zararlıymış. İnsanı kanser ediyormuş. Hem bütçeye hem bünyeye zararmış. Zaten hepsi tek tek patladı. Ev sahibini aradım ve '' Ampüllerin patladı, istersen gel teslim al yoksa ben çöpe atıyorum '' dedim. Sonra çöpe atarsam , çevreyi kirletmiş olacağımı ve başkalarına da zarar vereceğini fark ederek çok derinlere gömdüm.

Artık ampul kullanmayacağım. Her odaya bir mum yeter !
    Led ampullerde sorun olmaz bir önceki teknoloji sıkıntılı. Onlarıda dış mekanda kullanabilirsiniz. Kırılmadıkça sorun olmaz.

Floresan lambalar ve tasarruflu ampullerin elektrik tasarrufu açısından avantaj sağladığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk, yanı sıra bu ampüllerin kırılması durumunda içerdikleri "civa" nedeniyle sağlık açısından ciddi tehlike oluşturdukları uyarısında bulundu. Peki civanın vücuda teması hangi sağlık problemlerine yol açabilir?

https://www.ntv.com.tr/saglik/bakanl...p0qHuTWd_I8YYw

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Evi kiralarken ev sahibi '' Ben tüm odalara patlamayan , bitmeyen ampül taktım. Lütfen bu ampülleri sökmeyiniz veya atmayınız '' demişti. Ben de tamam bedava ampül işte kullanırız demiştim. Meğerse ampül sağlığa zararlıymış. İnsanı kanser ediyormuş. Hem bütçeye hem bünyeye zararmış. Zaten hepsi tek tek patladı. Ev sahibini aradım ve '' Ampüllerin patladı, istersen gel teslim al yoksa ben çöpe atıyorum '' dedim. Sonra çöpe atarsam , çevreyi kirletmiş olacağımı ve başkalarına da zarar vereceğini fark ederek çok derinlere gömdüm.

Artık ampul kullanmayacağım. Her odaya bir mum yeter !
    Sn.ressam bunlar toprağın altindada zarar verir.
    Keşke ege den denize mi dökseydin.

3. Topiğin muhaliflik karakteri de, memleketinki gibi, re-aktif. Edilgen. Bugün napmışlar, ne saçmalamışlar diye bakıyoruz, iki kıllanma, iki köstürme..günlük hayata devam.

Pro-aktif olmalı. Kutuplaşmadan besleniyorlar, kutuplaştırıyorlar, bunu bazen nefretle, bazen hayal tacirliğiyle, genelde de duygusallığı kullanarak yapıyorlar.

Ulan bir memlekette, muhalefet eleştirilerek bonus toplanır mı, topluyorlar valla. Bütün muhalefet, yolsuzluklar ve hayat pahalılığı ekseninde, duygularda değil mantık zemininde birleşmeli, bütün ideolojiler teferruat. O yüzden bütün ideolojilere demokrasinin gereği tahammül edebilen kazanır.

Omurgasızlık genel karakter, birisi çıktı tekeden süt sağdı, o süt değil diyorum, ohh valla mis gibi diyor, ne diyim, afiyet olsun. Çadır karışır yakında, vaziyet almaya başlamak lazım. YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Looner Hocam,

Ratingi strong buy olan bir hisse daha sectim.

Henuz almadim, fiyat bekliyorum.

https://www.stockwatch.com/Quote/Detail?C:LIF.TO

Labrador Iron Ore Royalty Corporation (LIORC) is a Canadian investment company that holds interests in Iron Ore Company of Canada (IOC), a leading North American producer and exporter of premium iron ore pellets and high-grade concentrate. LIORC holds a 15.10% equity interest in IOC and receives a 7% gross overriding royalty and a 10 cent per tonne commission on all iron ore products produced, sold and shipped by IOC.

Generally, LIORC pays cash dividends from its net income to the maximum extent possible, subject to the maintenance of appropriate levels of working capital. Since inception, the Company has paid out 99% of standardized cash flow.

Kanada'nin buyuk devesi bu..
    Fena kağıt değil. İnceledim biraz.

Ama TSX Comp. içinde değil. Kanada'da bundan başka hangi endeksler var acaba?

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Topiğin muhaliflik karakteri de, memleketinki gibi, re-aktif. Edilgen. Bugün napmışlar, ne saçmalamışlar diye bakıyoruz, iki kıllanma, iki köstürme..günlük hayata devam.

Pro-aktif olmalı. Kutuplaşmadan besleniyorlar, kutuplaştırıyorlar, bunu bazen nefretle, bazen hayal tacirliğiyle, genelde de duygusallığı kullanarak yapıyorlar.

Ulan bir memlekette, muhalefet eleştirilerek bonus toplanır mı, topluyorlar valla. Bütün muhalefet, yolsuzluklar ve hayat pahalılığı ekseninde, duygularda değil mantık zemininde birleşmeli, bütün ideolojiler teferruat. O yüzden bütün ideolojilere demokrasinin gereği tahammül edebilen kazanır.

Omurgasızlık genel karakter, birisi çıktı tekeden süt sağdı, o süt değil diyorum, ohh valla mis gibi diyor, ne diyim, afiyet olsun. Çadır karışır yakında, vaziyet almaya başlamak lazım. YTD
    Muhalefet derken kastınız ne sn achiles.Ben muhalefet falan olduğuna inanmıyorum.Sanki ortada bir oyun tiyatro var,iktidarı muhalefeti hep beraber asıl olan biteni halkın gözünden kaçırmak için beraber bir tiyatro oynuyorlar.Bu tiyatroda muhalefetin görevi halkı iktidarı değiştirme olasılığı ve sonuçta da değişen iktidarla sistemin değişeceği umudunu sürdürme olasılığına inandırmak.Elbet iktidar sendeleyince hop muhalefet bir hata yapıp iktidara el atmak zorunda.İktidarın pili bitince halkın gazını almak için yeni iktidar ayarlanır falan.2001 in muhalefeti akp idi,önü itina ile temizlendi,eski siyasiler temizlendi önü açıldı falan.Anahtar bahçelidir unutmayın 20 yıl sonra değişimi gene o yapar.Yoksa muhalefet falan palavra.

Sanırım imamoğlu ,mansur veya akşener biri ilk seçimde gelir de sonuç değişmez.Akp ye gelince artık ne olursa olsun akp diye bir parti memleketin geleceğinde yok,ilk seçimde gidici.

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Fena kağıt değil. İnceledim biraz.

Ama TSX Comp. içinde değil. Kanada'da bundan başka hangi endeksler var acaba?
    TSX Comp.icinde, oradaki .TO extension'u onu gosteriyor. LIF.TO da oldugu gibi.

Kanada endeksler yaz, google da vardir.

Bizim EREGL'iden iyi..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    1.4 milyar nüfusu olan ülkede günde 200 bin aşı, 80 milyonluk ülkede 1 milyon aşı..!!
    adamlar bizim nüfusun 17 katı lakin bizim siyasetçilerin uçtuğunun çeyreği kadar yüksek uçamıyorlar..?
    Aşı yokluğunda günde 200 bin kişi aşılanıyor, ben aşı temin edilirse günde ~ 500 bin kişi aşılanacağına inanıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 537/996 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •