Sayfa 173/1004 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Selamlar. Viopta nemalanan para+1 e1.5 kaldıraçlı ve huzursuz trade mı yoksa spot, daha huzurlu ve nemalanmayan para ile trade mi? Nedir fikriniz?
    .
    tabii ki viop da, 1.5 kaldıraç az... uğraştığına değmez... 3 olsa hadi neyse derim...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kapanışta da verdik olabildiğince bol kepçe 1711,50 styleA..
    Yarın ola hayrola..
    consensus bayım.ıtırafta bulunmak ısterım 1704 1709 1713 rakamlardan sort actım.ıhtımalen de olsa 1725 uzerı 1735 hatta 1780 gıbı bır yukselış olacagını bılerek.ılgınç olan sız 1670 den basladınız 1713 e kadar hep sort forumun nerdeyse tamamı senın sanal iş yaptıgınızı dusunur oldu.hanı sort yonlu hareket eden bırı olarak hanı stratejık ıslem yapıyorum kafa bulanmasın dıyede pek ıslemlerımı belırtmıyorum.sızde sonsuz paramı var.sızı zaman zaman burda savunan bırı olarak ya yazmayın yada bırazcık pozısyonlarınızı acıklayın.hanı sıze soylenen sozler bızede savundugumuz için kafamıza tas atıldıgını hıssetmeme nedn oldu.saygılar.

3. yahu engelleyin geçin... ne muhatap oluyorsunuz... zaten ne dediği belli değil, ben engelleyeli kaç yıl oldu...
    alıntı yapmayın bari de görmeyelim saçma sapan yazılarını...

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    tabii ki viop da, 1.5 kaldıraç az... uğraştığına değmez... 3 olsa hadi neyse derim...
    Pandemi başlarında viopta 50 bin puanlık düşüşü seyretmem sonrasında 1.5 kaldıracı gecmemeye karar verdim. Kendime cok güvendigim anlarda bile 3 ü geçmem. Aksi halde burda ayakta kalmak inanılmaz zor. Spotta kesinlikle daha istikrarlı kazanılıyor. Ama orda da faiz gelirinden olma ve bekleme maliyeti var

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Selamlar. Viopta nemalanan para+1 e1.5 kaldıraçlı ve huzursuz trade mı yoksa spot, daha huzurlu ve nemalanmayan para ile trade mi? Nedir fikriniz?

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ne viop nede hisse senedi şu anda uraşmıyorum gecelik viop pay nemalandırmada tutuyorum kafam rahat enazından

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    38
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Hocam ne viop nede hisse senedi şu anda uraşmıyorum gecelik viop pay nemalandırmada tutuyorum kafam rahat enazından
    İyi geceler..
    Gecelik getirisi nedir viop pay nemalandırmanın % olarak?

7.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Pandemi başlarında viopta 50 bin puanlık düşüşü seyretmem sonrasında 1.5 kaldıracı gecmemeye karar verdim. Kendime cok güvendigim anlarda bile 3 ü geçmem. Aksi halde burda ayakta kalmak inanılmaz zor. Spotta kesinlikle daha istikrarlı kazanılıyor. Ama orda da faiz gelirinden olma ve bekleme maliyeti var

.
    ben viop'ta hisse long pozisyonum kadar dolar long da tutuyorum... gerçi şu ara %45 hisse long %55 dolar long gibi... kendi içinde o tür extrem durumlar için bir hedge işlevi görüyor bu pozisyon...

8. Düne kadar idol ündü dediğimize geldin sende oyuna gelmedin güzel kardeşim artık ta gelmeyeceksin..
    Artık herkes birşeyler görüyor.. seviniyorum..
     Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    consensus bayım.ıtırafta bulunmak ısterım 1704 1709 1713 rakamlardan sort actım.ıhtımalen de olsa 1725 uzerı 1735 hatta 1780 gıbı bır yukselış olacagını bılerek.ılgınç olan sız 1670 den basladınız 1713 e kadar hep sort forumun nerdeyse tamamı senın sanal iş yaptıgınızı dusunur oldu.hanı sort yonlu hareket eden bırı olarak hanı stratejık ıslem yapıyorum kafa bulanmasın dıyede pek ıslemlerımı belırtmıyorum.sızde sonsuz paramı var.sızı zaman zaman burda savunan bırı olarak ya yazmayın yada bırazcık pozısyonlarınızı acıklayın.hanı sıze soylenen sozler bızede savundugumuz için kafamıza tas atıldıgını hıssetmeme nedn oldu.saygılar.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 173/1004 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •