Sayfa 296/1004 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    FİOP da saatlikte üç tane dağ kimin güzel depeler var...
    Bu atakda geçebilebülür mü,
    Nireden çokkısalacağız...
    Senin aç gapa yerlerin güzel oluyu...
    Abi benim bi rakam valla
    Artık oyuncu tam pislik olduğu ve speklasyon yaptığı için ona göre davranıyorum
    Asıl hareketten önce ilk hareketi çok hızlı ve psikolojiyi bozacak şekilde terse doğru yapıyor
    Genelde gcm, meksa bofayla

İşte o hızlı ve agresif ters hareketleri görünce büzük yrse dalıyorum

İşte bende böyle maalesef napıyım ?

2. O günü çok iyi hatırlıyorum..

Sonrasını da

O nedenle hep diyoruz zaten tahmin etmek haklı olmak bunlar üstadın finanscinin işi biz ekmeğimize bakmak zorundayız.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2013 eylül olsa gerek..

endeks o kadar çok yükseldi ki...kuv. dirençte short açtım..sistemler ittifak halinde al iken..

ertesi gün garanti tavan oldu...

net ilkem olarak:TRENT VE SİSTEM AYNI YÖNDEYSE ASLA MUHALİF OLMA.-GECEYE KALMA.

.FLAT OLURSUN O BAŞKA.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Doların böyle hızlı düşmesi kaçacak yabancının ekmeğine yağ sürer.. Faizlerin artılmayıp doları yukarı sürmeleri gerekir..

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Doların böyle hızlı düşmesi kaçacak yabancının ekmeğine yağ sürer.. Faizlerin artılmayıp doları yukarı sürmeleri gerekir..
    Yarın gidip biraz dollar alacam, nolur nolmaz dursun bi kenarda, ilerde lazım olur belki
    Hamdım Piştim Yandım

1707 - 1710 ve aralArı döşedik re-short emirler,
    buyrun efem buyrun..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın gidip biraz dollar alacam, nolur nolmaz dursun bi kenarda, ilerde lazım olur belki
    En mantıklısı bu spekülatif atağın bitmesi yakındır ciddi Bi köpük oluştu

7. Sonuçta prensip sahibi bir insan olmak uzun vadede kendi yönteminle garanti kazanmak apayrı bir şey. Sen, bu yeni gelen 2 milyon arkaya baka baja gittiğinde de işlem yapıyor olacaksın, bu kıymetli.

Tabi ucuz hisseler vardı abi hala da çok tek tük bana göre kaldı konuşa konuşa bunlarda ilerleyebilirdik beraber nasip değilmiş sağlık olsun.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu yeni tip borsaya alışamadım...Artık soran eden olunca, bilmiyorum diyeceğim. Hakkaten anlamakta zorlanıyorum bazı şeyleri. 30-40 kat giden çöp hisede, neden satış gelmez. Ya da alarco carrier gibi yılların hissesi, tek bir kişinin toplaması da çok zor, 10 kat gittikten sonra, neden bu kadar yeter diyip satan güçlü biri çıkmıyor.

2 yıl öne bu yeni tip borsa ilk çıktığında, 5-6 ay sonra çok mağdur oluşacak demiştik...2 yıl oldu, bir şey olduğu yok...midem kaldırsa, içime sinse, trende uysak şimdi zengin olmuştuk...ama kumar bana ters dedim, içime sinmeyen parayı istemem dedim...böyle olacağını bilsem, belkide ben de modaya uyardım
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolar 7.42 aşağı kırılmış..yarın ki faiz kararı için bir gösterge olabilir..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 296/1004 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •