Originally Posted by
Fondip
Fonların bir sonraki gün fiyatlarını nasıl öğreniyorsunuz bilmiyorum ancak bana bugün gelip de PR çalışması yaptığımı, belli zümrelerin adına çalıştığımı iddia eden arkadaşın bu konuya yorumunu merak ediyorum. Garanti portföy yönetimini beğenmediğini söyleyen de anlaşılan tek ben değilim, görünen köy kılavuz istemiyor.
eib ziraat bankasında akşam saat 8- 9 gibi açıklanıyor, nnf twitterde kurumsal hesapta kendi açıklıyor. mac da bazı günler hesaplara yansıyor oradan hesaplıyoruz. gece 12'de mkk'da fonların bir çoğu açıklanıyor, yüzdeleri değil ama hesaplara yansıyan miktarlar görünüyor, oradan hesaplayıp söylüyor, söyleyen arkadaşlar. ( istisnaları var bazı fonlar sabahtan önce belli olmuyor )
PR falan kim dediyse de ayıp etmiş biraz. Mevzu oraya gelirse, şu iyi fon bu kötü fon bir şey yazamaz oluruz. Her 'beğeniyorum/beğenmiyorum' dediğimiz yanlış anlaşılır.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri