Sayfa 297/1004 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sonuçta prensip sahibi bir insan olmak uzun vadede kendi yönteminle garanti kazanmak apayrı bir şey. Sen, bu yeni gelen 2 milyon arkaya baka baja gittiğinde de işlem yapıyor olacaksın, bu kıymetli.

Tabi ucuz hisseler vardı abi hala da çok tek tük bana göre kaldı konuşa konuşa bunlarda ilerleyebilirdik beraber nasip değilmiş sağlık olsun.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla o ucuz hisselerin başında deva geliyor. Ar-Ge yapan, kendi ürünlerini çıkaran bir ilaç firması ve fk sı 9...gelecek yılın fk sı bu fiyatlarla 6 lara iniyor. Yüzüne bakan yok... sanayi şirketlerinde 30-40 fk lar havada uçuşuyor...çölde kutup ayısı ile karşılaştık resmen.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bence sistem diye bir şey kalmadı.....Bu çıkışı hangi sistemle açıklayabilirsin ....
    Çok basit bir çizgi ile açıklanabilir...

Yeter ki algı kuvvetli olup hangi yönde ilerleniliyorsa gereğini yapabilmek önemli.

3. tarihi zirveye %1 mesafedeyiz
    yarın misal %2 artı gap açsa iş biter
    göz açıp kapayana 1800 'ler yanar

vadelinin ayarıyla oynayan tacirler olmuş cogu hisse vadelide short acmış yarın yine aksiyonlu bir gun olacak

5. Olabilir abi ben arsanda 4 yıldır bekliyorum dohol aylarca yatay giderdi ykb öyle sonuçta en az 5 en çok da 10 hisse taşımak önemli bence 10 tanenin üstünü normal insan zor takip eder 5 tanenin altında da butarz aylarca yataya / düşeye sardığı zaman sıkıntı yaratabilir.

Bunu diyorum ama keşke keşke o kadar iyi kagitlar denk geldi ki bilançolar 2019/9 2019/12 2020/3 bazlı parayı koyup koyup unutmuş olsam şimdi olduğum kadar daha olurdum insan bazen abandone oluyor nasip. Sistem al al al diye bağırmış ben de malım malım malım demiş almamışım. Ya kendime ya sistemime inanmamıştım cezası da böylece çekiyoruz şimdi o kaçtı bu kaçtı vs...
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Valla o ucuz hisselerin başında deva geliyor. Ar-Ge yapan, kendi ürünlerini çıkaran bir ilaç firması ve fk sı 9...gelecek yılın fk sı bu fiyatlarla 6 lara iniyor. Yüzüne bakan yok... sanayi şirketlerinde 30-40 fk lar havada uçuşuyor...çölde kutup ayısı ile karşılaştık resmen.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    tarihi zirveye %1 mesafedeyiz
    yarın misal %2 artı gap açsa iş biter
    göz açıp kapayana 1800 'ler yanar
    Aşağı marj düşünülürse bunun kime faydası olur ki?

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1707 - 1710 ve aralArı döşedik re-short emirler,
    buyrun efem buyrun..
    Hadi lo bademligil, yarısı anca gelmiş daha,
    az elinizi çabuk tutun Dowgiller her an tarihi zırvasal döner möner..)

cons sansını fazla zorladın bence bugun 167800 short kağam yeriydi sen hala short devam diyorsun..allah sonunu hayır eylesin

Sayfa 297/1004 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •