Sayfa 878/964 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

2.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    ALAN YATIRIM... Araştırma Raporu KOZAL ağırlıklı ancak gayet detaylı bir rapor. Direk olmasa da dolaylı olarak fikir verebilir..
    https://www.alanyatirim.com.tr/Uploa...01836713352277
    Sağol hocam. ama hep kozal anlatmış. doğrusu ipek enerjinin enerji alanında ne faaliyeti ne projesi var hiçbir yerde bulamıyorum.nasıl iş anlamadım

3. Kâğıda karadeniz gazi haberi ile dolusan bir ton KY den sonra, son 2-3 aydır da ucuz kaldı diye dolusuluyor...

Twit atılan site, gitmiyor diye ipekeye her gün ağız dolusu küfreden bir ton adam ile dolu...

Ve her gün yenileri ekleniyor...

Temel kurala göre KY nin dolustugu hisse genelde yükselmez.

Buna bir de bu borsanın en KY sevici, en o. cocugu tahta yapıcısının bu tahta yapıcı olduğu gerçeğini eklersek...

Piyasa bu kağıdin altına bu şekilde yattikca bu olası çıkış hikayesi yarin olabileceği gibi 5-6 ayı da bulabilir.

Nasıl olsa spek ve tayfası her gun başka kağıtlarda %8-10 yapmaya devam ediyor.

4. Malın çoğunluğu kimde.. Herkes biliyor küçük yatırımcıda ve hisse agır... Sert bir düzeltme olmadan zor hareket eder gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by chromingo Yazıyı Oku
    Sağol hocam. ama hep kozal anlatmış. doğrusu ipek enerjinin enerji alanında ne faaliyeti ne projesi var hiçbir yerde bulamıyorum.nasıl iş anlamadım
    Anlattık ya hocam, 1-2 kuyu var sadece, bir bakkal kadar ciro getiren, başka olayı da yok...

Bu petrol hikayesi fetö zamanının milleti borsada hortumlamak için çıkardığı 2 senelik spekülatif-manipülatif bir hikayeydi genel olarak...

Enerji aslında bu kagidin sadece adinda... Öyle karadeniz gazi ile ilgili bir olaya girmesi mümkün değil bu bakkal haliyle, Petkim, tüpraş, vs gibi devler dururken...

Kaldı ki sadece 1-2 kuyusu olması haricinde, bu sirketin denizde petrol çıkarma gibi bir tecrübesi de yok...

Ama borsanın manipulatorleri milleti .... yerine koyarak her hikâyeyle bir güzel hortumluyorlar.... Nasıl olsa bilmeyen, anlamayan, gaz-petrol dedin mi kağıda atlayacak bir ton adam var...

6. İç içe geçmiş matruşka şirketler....
     Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Yukarida bagli ortaklik ve direk ortaklik konusunda yapilmis bir hatayi tespit ettim.

genel olarak formulasyon.

Ipeke => %52.25 kozaa direkt ortaklik + ipeke kendi faaliyetleri

Kozaa => %99.04 Atp direkt ortaklik + kozaa kendi faaliyetleri

Atp => Kozal in %45 sahibi

Burada Ipeke nin Kozal payi = 0.5225 * 0.9904 * 0.45 = % 23.27 oluyor bunun uzerine Kozaa % 52.25 ide eklenerek son degere ulasabiliriz.

Yukaridaki hesaplar yaklasik olarak yapilmistir. Gercek degerler olarak dikkate almayiniz.

Bu forumda yazdiklarim kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir, kendi bildiginizden sasmayin

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    İç içe geçmiş matruşka şirketler....
    Tam bir fetö zihniyeti yapılanması...

Amaç neydi biliyor musunuz? Bedellilerle piyasayı hortumlamak ama temettü vermemek...

Bu yukarıda yazdiklarimi alin cebinize koyun, amaç kötülemek falan değil, simdi bir iki gerizekali çıkar saptırır olayı, amaç milletin bilgilenmesi... Yarin obur gun baskasi yanlışını yazdiginda, siz de ona doğrusunu ogretin... Zaten 8 aydır kazandirmamis kâğıt, butun kagitlar uzaya gitmiş, maalesef beklemekten başka çare yok...

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Anlattık ya hocam, 1-2 kuyu var sadece, bir bakkal kadar ciro getiren, başka olayı da yok...

Bu petrol hikayesi fetö zamanının milleti borsada hortumlamak için çıkardığı 2 senelik spekülatif-manipülatif bir hikayeydi genel olarak...

Enerji aslında bu kagidin sadece adinda... Öyle karadeniz gazi ile ilgili bir olaya girmesi mümkün değil bu bakkal haliyle, Petkim, tüpraş, vs gibi devler dururken...

Kaldı ki sadece 1-2 kuyusu olması haricinde, bu sirketin denizde petrol çıkarma gibi bir tecrübesi de yok...

Ama borsanın manipulatorleri milleti .... yerine koyarak her hikâyeyle bir güzel hortumluyorlar.... Nasıl olsa bilmeyen, anlamayan, gaz-petrol dedin mi kağıda atlayacak bir ton adam var...

hocam merak ettim. bi sonrakı mesajınızda da beklemekten başka yol yok diyosunuz. şirketin işe yarar bir faaliyet alanı olmadığına eminseniz neden yatırımcısı oldunuz ve hala bekliyosunuz. merakımdan sordum gerçekten.

Sayfa 878/964 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •