Sayfa 339/1004 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Süper ortam dört yaprak yonca güneşte kurutulmuş herkese farklı forum gibi olmuş ))..
    Gidiyorum diyip geri geliyorsun en son KOÇ öyle diyordu tamamen Game over oldu sen burada yazmazsan günde 30 msj zorlanırsın bu piyasada , hava güzel dedin git dolaş sanal oynayan için sıkıntı yok son samuray

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sanal oynayan için sıkıntı yok
    yada benim gibi işlem yapmayan
    hani eskiler der ya alışmış kudurmuştan beterdir deyip foruma uğramadan duramayan benim gibileri mi kastettin

3. 10.28 den bir daha yonca dedim.
    10.24 stoploss bantım.

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yada benim gibi işlem yapmayan
    hani eskiler der ya alışmış kudurmuştan beterdir deyip foruma uğramadan duramayan benim gibileri mi kastettin
    Yok consa yazdım ya iki kere gidiyorum dedi geri geldi en son koç ta aynısını yaptı fişini çektiler.
    Oyuna gelen bizim sağlıkçı ya buralarda gezinirken CONS un fişini çeker ................................... ekran böyle kalır.
    Buraya yazmayı seviyor cons

5.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Doları yukarı gitceğini bile bile aşağı manüple etmeye çalışıyolar hala
    Bugün biraz dollar aldım, nolur nolmaz dursun bi kenarda, ilerde lazım olur belki
    Hamdım Piştim Yandım

pala makastan dolayı longları malda şortları flat bekletiyor..hangi yöne giderse daha karlı?..makasa bakmam 1700 altına inerse şortları atarım..yukarı giderse kıpraşmadan beklerim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. ozel bankalarda rahat %30 potansıyel var kısa-orta vadede... ama 1 ayda alırlar ama 3 ayda ama 6 ay, onu bılemem...
    bu sene garan 13'u ykbnk 4'u rahat gorur...
    kamular surprız yumurta, %10 da gıdebılır %50 de... halkbank davası zımbırtısına da cok baglı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. GARANTİ BANKASI 10,01 çarşamba saat 15,20 de yükseliş izni almış hala devam etmekte STOP 10,21 DE daytrade yapanlar için

Sayfa 339/1004 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •