Sayfa 373/1004 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku

ayrıca dayı, boğaları bazı şeylere iyi alıştırıyor gibi geliyor bana, eksileri gör ama sonra hopppp bak yükseliyorum sorun yok mesajı gayet güzel veriliyor.. burada gözdağı verdikleri kesim şuan için ayılardır.. 1-2 derken çekirge misali 3'üncü de yine aynı oyunla boğaları terse getirip doğrarlarsa o zaman işler tersine nasıl dönüyormuş hepimiz öğreniriz artık.

işte burada anlatılan olay.. şuan boğalar dört gözle alıştırıldıkları hamlenin geleceğini düşünüyor, bakalım dayı ne yapacak, terse getirip tamamen doğrama mı yapacak yoksa onlara bir fırsat mı sunacak..

şahsen artık kesip doğrayacağını düşünüyorum.. tüm shortlar ile yola devam.. herkese iyi geceler..

Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    166,700 dip sen 166,850 den açtım longu diyon... Hadi anlık yazsan neyse de... sen bu pozu açtıysan bende forumu bırakırım muhahahah... İşiniz gücünüz yalan dolan olmuş
    Yenisin sanırım..!!

3. 1675 altı kaldığı sürece formasyon hedefi 1640.
    Sort pozisyonla devam.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yenisin sanırım..!!
    Sen de yıllardır aynı terane En dipten alır en tepeden satarsın ama iş işten geçtikten sonra yazarsın yapıştır ekran görüntüsü utanalım?

Sen de yıllardır aynı terane En dipten alır en tepeden satarsın ama iş işten geçtikten sonra yazarsın yapıştır ekran görüntüsü utanalım?
    en dipten almadım..akşam seansında aldım.. 166.775'e kadar fırsat verdi..
    Paran yoksa,alamadıysan.. senin sorunun...

6. Günlük viop ticarethane sine at abi grafiklerini
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bu forumda bu tür paylaşımlar biraz eksik, ara sıra bu tür olgunlaşmalara denk gelirsek paylaşırım
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sayın caho siz ne alemdesiniz bir yazın bakalım..
    Malûm şahsım adına reverse short yemedi alıştık longa

8. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] aynen başkan dediğim bu o çok meşhur emare eli kulağında bakalım gene tuzak mı yapacak yoksa gerçekten salacak mı..
     Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    gunluk grafik sıkıntılı hale geldi kırmızılar cogalmaya başladı

Sayfa 373/1004 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •