Sayfa 269/932 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by holebas Yazıyı Oku
    Prizmanın temeline kaç puan gelecek çok merak ediyorum. 1��
    Hepimiz merak ediyoruz...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Prizma : 3 (üç) puan
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    10 Üzerinden 3 Puan aldı dostlar. Bu üç puanı da nasıl alabildiğini birazdan açıklarım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Prizma : 3 (üç) puan
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    10 Üzerinden 3 Puan aldı dostlar. Bu üç puanı da nasıl alabildiğini birazdan açıklarım.
    İşliyorum...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Tolga bu aselin ayarlarını bi kurcala bakim nerdeyse listeye girdiği fiyata indi bu listenin nazarlığı bu mu oldu.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Tolga bu aselin ayarlarını bi kurcala bakim nerdeyse listeye girdiği fiyata indi bu listenin nazarlığı bu mu oldu.
    Olmaz abi olmaz da sabır gerektiriyor, daha önce de bu başlık bu halde değilken (kendi kendime yazarken) ALCTL ve KFEIN de çok tırmaladı (Sinyal fiyatından % 10-15 eksiye indiler) ama başaramadılar. En nihayetinde yükselecekler.

Çok iddialı konuşmak istemiyorum ama en nihayeti stop loss (zarar kes) kullanmak da gerekebilir...

17 senet listeye girdi, ASELS inşallah nazar boncuğu olmaz. Neticede listeye alan benim, ben de rahatsızım ama elden birşey gelmiyor. Umarım önümüzdeki günlerde kaybettirdiği zamanı telafi eder...

7. Ben stop mtop anlamam aşağı indikçe toplarım listeye güven tam cephane biterse süngü ile girişiriz
    Gerçi karşımızdaki de asel yani top tüfek ondan sorulur ama iman gücüyle saldırmaya devam.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Olmaz abi olmaz da sabır gerektiriyor, daha önce de bu başlık bu halde değilken (kendi kendime yazarken) ALCTL ve KFEIN de çok tırmaladı (Sinyal fiyatından % 10-15 eksiye indiler) ama başaramadılar. En nihayetinde yükselecekler.

Çok iddialı konuşmak istemiyorum ama en nihayeti stop loss (zarar kes) kullanmak da gerekebilir...

17 senet listeye girdi, ASELS inşallah nazar boncuğu olmaz. Neticede listeye alan benim, ben de rahatsızım ama elden birşey gelmiyor. Umarım önümüzdeki günlerde kaybettirdiği zamanı tekafi eder...
    Dünyada kimse yüzde yüz başarılı olacak diye bir kaide yok bence gayet yüksek bir başarı yüzdeniz var mükemmel siniz

Sayfa 269/932 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •