Prizma : 3 (üç) puan
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
10 Üzerinden 3 Puan aldı dostlar. Bu üç puanı da nasıl alabildiğini birazdan açıklarım.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Tolga bu aselin ayarlarını bi kurcala bakim nerdeyse listeye girdiği fiyata indi bu listenin nazarlığı bu mu oldu.
Olmaz abi olmaz da sabır gerektiriyor, daha önce de bu başlık bu halde değilken (kendi kendime yazarken) ALCTL ve KFEIN de çok tırmaladı (Sinyal fiyatından % 10-15 eksiye indiler) ama başaramadılar. En nihayetinde yükselecekler.
Çok iddialı konuşmak istemiyorum ama en nihayeti stop loss (zarar kes) kullanmak da gerekebilir...
17 senet listeye girdi, ASELS inşallah nazar boncuğu olmaz. Neticede listeye alan benim, ben de rahatsızım ama elden birşey gelmiyor. Umarım önümüzdeki günlerde kaybettirdiği zamanı telafi eder...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Ben stop mtop anlamam aşağı indikçe toplarım listeye güven tam cephane biterse süngü ile girişiriz
Gerçi karşımızdaki de asel yani top tüfek ondan sorulur ama iman gücüyle saldırmaya devam.
Yer İmleri