longçu arkadaşlara hürmeten sessiz sevinelim..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bak ağam işlem attım..o çok övdüğün cons da bir zahmet attım.hemde short işlem açtım onu attım..
Böyle olsun canımı yesin babalar gibi boğayım anlık ne derse ben onu da yaparım.. bırakın şu fanatikligiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Consensusa demediğini bırakmayanlardan da longa destek bekliyoruz.
Onlardan "burası dip, burdan aldık, şurdan arttırdık" diye mesaj görmüyoruz.
Demek ki neymiş?
İster shortcu, ister longcu
asıl iki tip üye var: işlemini-gördüğünü cesaretle yazanlar ve onlarla uğraşanlar.
Margin ve açık partilerini bekliyorum alım için
O saatte tam elini belli eder.
Şu an yine küçüklere bıraktı oynasınlar diye
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
ABD'de..
bidon geldi,
beklentiler bitti.
gerçekler başladı...
ÇİN GRİBİ
İşsizlik
abd de iç kargaşa var mı? bıden'in kastı başka mı? https://twitter.com/SelimAtalayNY/st...534183939?s=20
Bu arada
sistem ne derse o hala fanatiklik kesen var...BAKINIZ bas bas bağırıyoruz 4h 4h diye diye terste kalınca bizden mi etkilenmiş olunuyor ben anlamıyorum ki.!!
insafınız kurusun burda long olan adama diyeceğim bir şey yok emare emare deyip durduk alın size emare gene pala İT lik peişnde o yüzden bir seans daha süzmek lazım..126 oyunu olamaz artık bu başka birşey.!!asıl bist 100 net trend kırılımı 1510 da başlar... 1500 panik satış..!!
Yer İmleri