Sayfa 890/1002 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Yaklaşık 10 yıl sonra halka arza katıldım. Iskpl. Herkes 5-6 tavan yapar çıkarım hesabında.
    O işler pazarlamacasına bağlı. Yeni alınan tedbirlerle önünü biraz kestiler. Sayın Medwig de birine girmişti ,ne oldu takip etmedim.
    Hayırlısı olsun.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    O işler pazarlamacasına bağlı. Yeni alınan tedbirlerle önünü biraz kestiler. Sayın Medwig de birine girmişti ,ne oldu takip etmedim.
    Hayırlısı olsun.
    Arzum’a da katıldım 6 tavan sattım , bir şey vermiyor bu yüzden kar denemez ama bir gerçek insanlar halka arzı duydumu yatırım amaçlı yada şirketin temel durumuna filan bakmıyor , 20-40-50 lot geleceğini bilmesine rağmen olsun en az 5-6 tavan yapar satarım tas attimda kolum mu yoruldu diyor . Bu arza da katıldım 28 lot verdi en az 5-6 gün rahat tavan yapar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Türkyenin önde gelen ilaç firmasymış... http://viscoranilac.com.tr/ ... kaynak a haber olduğuna göre yorumu size bırakıyorum

Türkiye ve Rusya anlaştı. Sputnik V aşısı artık Türkiye'de de üretilecek.

Rusya doğrudan yatırım fonu, "Sputnik V" aşısının Türkiye'de üretilmesi için önde gelen bir Türk ilaç şirketi ile anlaşma imzaladı.

İki ülke arasında üretim için de gerekli teknoloji transferi başladı.

Gelecekte üretimin daha da artırılması planlanırken, aşının hem Türkiye iç pazarına hem de diğer ülkelere sevkiyatı yapılacak.

Anlaşma Viscoran ilaç firması ile yapıldı.
    Aynı grubun firmaları olan Terra ilaç ve Myfarma ilaç da üretim ve pazarlamada aktif rol oynayacak.
    .
    A.haber

5.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun.
    Teşekkür ederim Sayın nikrece. 28 lot topu topu. 5--6 tavan yaparsa pazartesi Ankara yolculuğu yakıt parası çıkar.
    Düşerse uzun vade lot sayısını arttırma yoluna giderim.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı :

Aşının devamı gelmedi henüz. Keşke biran önce milli eğitim personeline yapılsa da okullar açılsa artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 890/1002 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •