Ben seni gayet iyi anlıyorum selim ama dikkatli olmak lazım diyorum.
SPK 5 Yıl zarar eden halka açık ortaklıklarda imtiyazları kaldırabilecek diye bir haber.
[IMG]Söz konusu 5 yıllık süre, halka açık ortaklık statüsünün kazanıldığı yıldan sonra başlayan ilk yıllık hesap dönemi itibarıyla hesaplanacak. Geçiş sürecinin belirlendiği maddeler kapsamında ise, halka açık olan ortaklıklar için 5 yıllık sürenin hesaplanmasına; hesap dönemi takvim yılı olan halka açık ortaklıklar için 31 Aralık 2013'te sona eren hesap dönemi, özel hesap dönemine sahip olan halka açık ortaklıklar için 2014 içinde sona eren yıllık özel hesap dönemi itibarıyla başlanacak. Zararı en yüksek olan borsa şirketleri: Ak Enerji, Anadolu Grubu Holding, Fenerbahçe Futbol, Kervansaray Yat. Holding, Martı Otel ve Global Yat. Holding. Zarardaki şirketler listesinde beş tane tekstil şirketi bulunuyor. İki tane spor şirketi var. Üç tane metal işleme şirketi bulunuyor. Anadolu Grubu Holding, Global Yat. Holding holdingler içerisinde dikkat çeken iki şirket. Gıda Sektöründe Dardanel, Altınyağ, Karsusan Su Ürünleri San. öne çıkıyor. Turizm sektöründe Martı Otel, Utopya Turizm son 5 yıldır zararda.[/IMG]
Yer İmleri