Sayfa 985/1078 İlkİlk ... 4858859359759839849859869879951035 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Ben seni gayet iyi anlıyorum selim ama dikkatli olmak lazım diyorum.
    SPK 5 Yıl zarar eden halka açık ortaklıklarda imtiyazları kaldırabilecek diye bir haber.

[IMG]Söz konusu 5 yıllık süre, halka açık ortaklık statüsünün kazanıldığı yıldan sonra başlayan ilk yıllık hesap dönemi itibarıyla hesaplanacak. Geçiş sürecinin belirlendiği maddeler kapsamında ise, halka açık olan ortaklıklar için 5 yıllık sürenin hesaplanmasına; hesap dönemi takvim yılı olan halka açık ortaklıklar için 31 Aralık 2013'te sona eren hesap dönemi, özel hesap dönemine sahip olan halka açık ortaklıklar için 2014 içinde sona eren yıllık özel hesap dönemi itibarıyla başlanacak. Zararı en yüksek olan borsa şirketleri: Ak Enerji, Anadolu Grubu Holding, Fenerbahçe Futbol, Kervansaray Yat. Holding, Martı Otel ve Global Yat. Holding. Zarardaki şirketler listesinde beş tane tekstil şirketi bulunuyor. İki tane spor şirketi var. Üç tane metal işleme şirketi bulunuyor. Anadolu Grubu Holding, Global Yat. Holding holdingler içerisinde dikkat çeken iki şirket. Gıda Sektöründe Dardanel, Altınyağ, Karsusan Su Ürünleri San. öne çıkıyor. Turizm sektöründe Martı Otel, Utopya Turizm son 5 yıldır zararda.[/IMG]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Saat kaç oldu kimse yok. Hayırdır abiler. Evde işler bitmedimi temizlik ütü falan. Çok ağırsınız çook.iyi ki şu pandemi çıktı da evde vakit geçiriyonuz. Yoksa hanımların sizi evde göreceği yoktu.Hadi çabuk olun bitirin işlerinizi
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. Burdayım ben selim yukarıdaki yazının linkini kopyalayamadım bir türlü buraya.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

KRDMD Kırmızı trend üzeri kapanışlarda yoluna devam eder, aşağı inişlerde mavi trend te alım fırsatı olabilir.

1.5 Ay önce böyle yazmışım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

1.5 Ay önce böyle yazmışım.
    Bunların en haylazı B ydi. 1 ay önce belli etmişti kendini. Tam almaya başladım avucumdan kaçıverdi namıssız. Nasip kısmet

6. Bi salsa aşağıya dalacam buna.

7. Selam Dandanakan hocam. Rabbim sizlere ve sevdiklerinize sağlık ve esenlik versin inşallah. CEMTS için güncel bir değerlendirme rica ediyorum. 16.88 ı onemsiyordum ve son iki gün buranın üzerinde kapanış yaptı. Bilançosu iyi gelebilecegini tahmin ediyorum. Saygılar. ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Bi salsa aşağıya dalacam buna.
    Abi sen bizi küp falan buldu mu sandın. Nerden bulcaz parayı. En son çocuğun kumbarasını patlattık. Para kalmadı. evde zeytin yok yemeye. Elimizde çatal fare kovalıyoruz diye bi deyim var ya aynen durum o.
    İşin şakası bir yana hakikaten komik fiyatlamalar olmaya başladı. Bu holdingin altında enaz 6-7 tane firma var. froto, tatgd, tuprs, tofas,ykbnk, arclk var mıydı emin değilim vardır ama. Hele bir tanesi 7.5 milyon ediyor Ama gelgelelim holding 7.0 milyon. Ha burada rakamlar TL değil dolar. Hatırladığım kadarıyla.

Sayfa 985/1078 İlkİlk ... 4858859359759839849859869879951035 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •