Sayfa 588/996 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Aşılar her zamanki gibi, naaa... geldi.

O kadar cek cuka rağmen, topu topu 1.2 milyon aşı yapılmış.

Ulan bunlar bir de sağlık çalışanı, herkes bir birine bassa bir gün de bitmesi lâzımdı, hepsi zaten sağlık kuruluşlarında!
    aşı olursa günde 500 bin aşı yapılır diye inanan sizsiniz
    vuran da furulan da aynı mekanda olduğu halde yapamıyorlar, bu gurup kendi kendine de vurabiliyo
    bilenler günde 1 milyon aşıyla sözde yaza kadar tüm nüfusu aşılıyordu..?

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bizimki hakkında haber yok ama diğer aşılar hakkındaki haberler kötü:

Pfizer’ın aşısında şok: İlk aşıda yüzde 50 koruma, mutasyonlara etkisiz

BioNTech aşısını yoğun olarak kullanan İngiltere, İsrail ve İsviçre, ilk dozda korumanın “beklenenin çok altında ve yüzde 50’ler seviyesinde†olduğunu açıkladı. Aşının ayrıca Brezilya ve Güney Afrika mutasyonuna karşı korumadığı saptandı. İsviçre’de, ikinci aşıyı olan yaşlıların 4’te biri, iki hafta sonunda yine corona kaptı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...kisiz-6225902/
    Bizimkinde %99 dur. Ülkede ki müslüman oranına eşittir..
    bir halt olacağı yok.

3. Capitol baskını tiyatrosunun arka perdesi...kıllandığım gibi...her şey bu yasa içindi;

2020 Yurt İçi Terörü Önleme Yasası
    https://www.congress.gov/bill/116th-.../5602/all-info

Siyahi olayları da Trump'ın dediği gibi, bunlar tarafından provake edildi muhtemelen, 'para dağıtan sırt çantalılar'....yasanın hızla onay/inceleme süreçlerinde ilerlemesi için..

Bu arada, Joe Biden veya ipi kim çekecekse, ulusu istikrara kavuşturmak için tasarlanmış, inandırıcı, zamana göre test edilmiş programlar gibi görünen çarpık liberal sosyal deneylerden geçilecek. Tabii ki bu hiçbir şey. Bunlar, polisi karalamak, sınırı açmak, halkı 'ırkçı' olarak kötülemek ve ilkokul çağındaki çocukların zihnini cinselleştirmek gibi küresel destekli politikalardır ve ulusun ve onun tüm temel kurumlarının tamamen istikrarsızlaştırılması için tasarlanmıştır. En azından tüm çekirdek aile. Bu pervasız girişimlere karşı konuşan herkes, şimdiye kadar bilinen en sert yasaklama kültüyle vurulacak. Aslında, Kongre tarafından kabul edilirse, sağdan gelen muhalif sesleri boğacak kadar ileri gidecek olan 'iç terörizm' yasası zaten hazırlanmıştır.

Capitol isyanlarının patlak vermesinden sadece haftalar önce uygun bir şekilde hazırlanan '2020 Yerli Terörizmi Önleme Yasası' başlıklı önerilen yasanın ilk satırı, Beyaz üstünlükçüler ve diğer aşırı sağcılar en önemli iç terörizmdir. Amerika Birleşik Devletleri'nin karşı karşıya olduğu tehdit ... Metnin derinliklerine gömülmüş tek satır Antifa'ya ayrılmış ve Black Lives Matter hakkında hiçbir şey yok, ancak bu gruplar George'un ölümünden sonra Birleşik Devletler'de bir dizi yıkımı yakmak ve yağmalamaktan sorumluydu Floyd bir süre polis tarafından tutuklanırken.

https://www.zerohedge.com/political/...now-inevitable

ABD geniş toplumsal olaylar bekliyor, bunlar ırkçılık, ırkçılığa karşıtlık gibi görünmekle birlikte, aslında sosyal tabanlı. Bidengiller bir ihtimal son Rand raporunda da vurgulanan, içe kapanma/stratejik geri çekilme diye adlandırılan, 'motomot çevirisi tuhaf Büyük Kısıtlama Stratejisi gibi bir şey', uygulayabilir. Ama bölgesel olarak farklı istisnalar da öngörülüyor bu stratejide, kapsamı henüz ortada yok.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    vuran da furulan da aynı mekanda olduğu halde yapamıyorlar, bu gurup kendi kendine de vurabiliyo
    Valla ben dedim, dünya ülkelerinin günlük aşı hızı grafiğini verdim, ortalama 100 bin dedim..

Asıl mevzu aşılama hızı değil, süreç üretim hızına göbekten bağlı, 3 yıl sürer de dedim. Umarım üretim hızı hızlanır da dedim.

Şimdi de diyorum ki, bu mutasyon işinde sıkıntı var, bu pilav daha çok su kaldırır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Gelir kaybına uğrayan esnafa 3000 tl yardım açıklamışlardı. Çevremde onlarca esnafın ki reddedilmiş. Çoğu da sonucu sadece merak ettiği için başvurmuş kişiler
    Tek bir kişi yok onaylanmış çevremde.

Hiç sizlerde onaylanan var mı acaba?
    Yarın çıkıp 10 milyon esnafa 30 milyar dağıttık diyecekler gerçi
    Ali Babacan: Sosyal yardım almanın koşulu AK Parti üyeliği olmuş

https://tele1.com.tr/ali-babacan-sos...-olmus-313421/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bizimki hakkında haber yok ama diğer aşılar hakkındaki haberler kötü:

Pfizerâ��ın aşısında şok: İlk aşıda yüzde 50 koruma, mutasyonlara etkisiz

BioNTech aşısını yoğun olarak kullanan İngiltere, İsrail ve İsviçre, ilk dozda korumanın â��beklenenin çok altında ve yüzde 50â��ler seviyesindeâ� olduğunu açıkladı. Aşının ayrıca Brezilya ve Güney Afrika mutasyonuna karşı korumadığı saptandı. İsviçreâ��de, ikinci aşıyı olan yaşlıların 4â��te biri, iki hafta sonunda yine corona kaptı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...kisiz-6225902/
    tv lerde 100 kere soylendi asilarin mutasyondan etkilenmedigi .onu da bırakın aşıyı üreten (pfizer) dr.kendisi beyan etti .bu sozcü haberi nedir ?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Yanılmak isterdim bir umut yazdım, emme bir halt değişmemiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yanılmak isterdim bir umut yazdım, emme bir halt değişmemiş.
    esas sorun 2. partide başlayacak sağlıkçılarda sorun olmaz
    lakin vatandaşta 28 veya 38 gün geçti hala 2 .aşı için gelmedileri haberlede göreceğiz..

Sayfa 588/996 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •