Sayfa 453/1004 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    ........
    Çok aceleci ve kısa valörlü düşünülüyor, genelde tüm materyallerdeki işlemlerde var bu acelecilik. En az dört/beş yıl sürebilecek 60/75 dolar brent fiyatı ile yaşayacağımız günlerin gayet mümkün olduğunu ve tüm diğer enstrümanların da bu fiyatlamaya uygun rotalarda hareket edebileceğini bir yerlere not etmekte fayda var.

Esen kalın.
    Sorun şu ki,
    -59 milyar dolarlık MB rezervi ve batık kredileri özvarlıklarından fazla olan bankalarımız ile 4-5 yıl yaşayabilecek miyiz?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir veriye bakmayın.
    Tek bir kişinin vereceği karara bakın.
    Faizleri indireceği zamana bakın.
    Yakın vadede indirirse tufan olur arkasından seçim olur.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

PUTİN'in gizli yaptırdığı saray Google earth te bulmak mümkün...

(Krasnador krai---Gelendzhik)

Rusların isyanı farklı olur,göreceğiz..

4. chat tarzı yasışmadan ceza yemişim.!!!

malum şahıs yazarkene bir problem olmuyor hemde neredeyse karakter kısıtlamasına takılmadan yazmasıyla.!!

1526 değerini gene destek yapıp 1540 ÜSÜTÜNDE kapatan palaya teşekkürler.!!

burada ki trendi de onaylatan palaya gene canı gönülden teşekkürler.!!
    1556 dan longuz reverse şahitleri mevcuttur.!!
    sistemsel zor olsa da 1670 sonrası kalıcılık ile 1715 hedefi var.!!
    hayırlısı bakalım.!!

sistemin olgunlaşması bekleniyor dolar da halen .!!
    7,30 üstü boğa alanı olsa da ben almam .!!!

şamalağı yedi desteğini arıyor.!!şu zaman da dolar poz almak.!!
    baş ağrıtır.!!

xu30 da aylık açılışından destek aldı ama bir seans teyiti daha gerekli işte bunun için herşeye hazırlıklı olunmalı.!!
    o çok meşhur emare de emare diye tutturmam BİST100 DE yok ama xu 30 da da short yönlü bölgeye geçilmiş.!! ama ona da gene bir bar lazım gene pala ARAF TA kapatmış.!!
    ayrıca.!!

xbank formasyonu devam ettiremedi.!!
    sistmin ilk başlangıç noktasına geldi .!!
    1461 1494 bandı ÇOK MUHİM.!!
    buranın üstünde net yukarı yönlü 1 ay çıkış kalan günlerde düşüş.!! sadece son aylık ortalama alınsa bile çok şey söyler.!!
    FORMASYON çalışsa iyiydi.!!

bu çizilen siyah trend bizim xu100 de aynı zamansallıkta daha yeni kırıldı ama burada net kırıldı..şimdi 3 lü tepe vs konuşan olur 31200 net güçlü yeni akımın başlayacağı yer ve hedef 30990 sistemsel bomba çalıştı..
    malum şahıs bir düşüremedi bunu..
    BELKİ DE TÜM DÜNYA PALALARI BU KADAR YÜKSELİŞE VE REKORLARIN hemen kırılmasına GÖNLÜ olmuyordur

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    rusya'da ana muhalefet komünist parti'dir, navalny seçime girmiş %1 oy almıştı, komünist parti %20.. yani deseler ki, seçim hilesi var, %1 oy'un ne kadarına hile olacak, gerçeği %3 olsun 5 olsun, ne olursa olsun navalny rus halkında bi karşılığı olmayan batı'nın kendi çocuğu.. bizde de osman kavala böyle, silah taciri bir zenginin tutuklu kalması ahalide pek infial yaratmıyor yurtiçinde ama batı (ve içerdeki aparatları) yatıyor kalkıyor osman kavala

2.biden dönemi için bizimkiler hazırlığını yaptı, damat gönderildi- piyasanın karşı çıkmayacağı bürokratlar getirildi, faiz arttırıldı, piyasayla uzlaşma zemini arandı.. avrupa'ya ılımlı mesajlar yollandı (ve bi karşılık buluyor gibi, macron mektup yazdı- değerli tayyip falan diye, ayrıca yeni şansölye türklere ılımlı diyorlar.. bakalım hayırlısı, bi yumuşama olacak mı ? israil ve mısır'la zemin yoklaması çekiliyor (trump gittiği an, körfezin petrol şeyhleri reis'le barışmak için sıraya girdi).. yani piyasayla mutabakat arayışı gibi, diplomasiye de bir şans veriyor türk devleti.. bakalım muhatapları bu şansı kullanabilecekler mi ??

batı'nın cevabını görücez yakın vadede.. yine yaptırımlar vs tehdit dili, medyada tr'yi şeytanlaştırma, liraya saldırı operasyonları vs ile devam ederlerse yine kaybedeceklerini görmeleri lazım, bunlarla tr'ye diz çöktüremeyeceklerini anlamış olmaları lazım, ayrıca tr gitti libya'da suriye'de kafkasya'da askeri dengeleri değiştirdi, bunların oyunlarını bozdu.. artık akıllıca davranmaya başlayacaklarını tahmin ediyorum
    tam danışman olacak görüşlerin var...3-5 bankaya da yönetim kurulu üyeliği...100-150 bin maaş ile geçinip gidersin, harcanıyorsun vadeli piysalarda
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    tam danışman olacak görüşlerin var...3-5 bankaya da yönetim kurulu üyeliği...100-150 bin maaş ile geçinip gidersin, harcanıyorsun vadeli piysalarda
    Bende açıkcası ağzım açık okuyorum beyefendinin yazdıklarını..

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben de tam aksine, yazdıkları deli saçması demiştim. Kavala, şu hepimizin bildiği kvk'nın kurucularından, silah tüccarı falan diyebilmek için somut bir delili olur insanın. Adamın avukatları, şu forumda yazdığını dava etse öttürür.
    malum parti trolü bence, okumadan geçiyorum ben arkadaşı.

Göbeği eritse güre$çi de olur mu ki acaba ?)..
    Nick çayıra uygun..

Sayfa 453/1004 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •