Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim görüyorsun dıj güjler tarafından sürekli engelleniyorum Borsa kariyerime sekte vuruyorlar. O dij guclerle bende cok mucadele verdim zamaninda takma sen Forum icin degerlisin kardesim
Originally Posted by wheaver Merhabalar üstadlar, bu arz olacak şirket ışıklar holding bünyesinde yer alan bir şirket değil. Onemi yok İsik kelimesi cildirtiyor 😀
Originally Posted by Webster O dij guclerle bende cok mucadele verdim zamaninda takma sen Forum icin degerlisin kardesim Bir şey taktığım yok oynak beyim, çocuk muyuz Eyvallah, o senin değerin. Önümüzdeki hafta nasıl olur? Bu hafta yeşil geçecek gibi bir his var içimde.
Originally Posted by Foçabeyi Bir şey taktığım yok oynak beyim, çocuk muyuz Eyvallah, o senin değerin. Önümüzdeki hafta nasıl olur? Bu hafta yeşil geçecek gibi bir his var içimde. Bende oyle dusunuyorum yesil yani İskpl aldinmi
Originally Posted by regal1 bende tam orasını söyliyecektim. eğer rıza kutluışık varsa o tavan falan yapmaz. Yaw dert ettiğimiz şeye bak. Alt tarafi 29 lot vermiş. Her tarafı tavan taban olsa ne olur. Bakariz bir çaresine.
Originally Posted by regal1 herhalde kuyruk acısı beni böyle konuşturuyor. Evet geçmişte fare kovalarken biri senin kuyruğuna fena basmış. [emoji3]
Originally Posted by Foçabeyi Selam obanın gençleri. Nassınız bakalım Üstad arzlar ırz olurmu onu tartisiyorduk.
Originally Posted by wheaver Merhabalar üstadlar, bu arz olacak şirket ışıklar holding bünyesinde yer alan bir şirket değil. Aynen bir isim benzerliği söz konusu sadece.
Forum Rules
Yer İmleri