Sayfa 26/354 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

Arcelik gibi olmasın diğerleri gibi yüksek sermayeli olamasın para kazanılmaz bana alıp 10 yıl sonra kazanacağım hisse değil tekniği güzel temel veri ile gidecek hisse bizlere en fazla 1 yıl içinde güzel para kazandıracak hisse gerekli hayat kısa burası bist sağı solu belli değil bir hisseye zamanında girmek ya da girmemek durumu var
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Zamanında ortaklar! Şirketin saçmalıklarını çok yaşamış, görmüşler. Ama ellerinden birşey gelmiyormuş. Hele 2016 daki kayıtlı sermaye tavanı süresini uzatma saçmalığını (bence küçük yatırımcıları hisseden atmak için kasten yapıldı) böylesine kurumsal firmanın! yapması daha bir enteresan. Yukarıda yazılarımda dediğim gibi, önümüzdeki günlerde olağan genel kurul olacak, fiziken ya da dijital, şirket artık kayıtlı sermaye tavanını ve sermayesini ARTTIRMALI, BAKKAL DÜKKANI SERMAYESİ İLE İŞ YAPMAK ALARKO GİBİ KURUMSAL BİR HOLDİNGE ASLA YAKIŞMIYOR. SPK BUNUN İÇİN ÜCRET İSTEMİYOR. BİR ARÇELİĞİ ÖRNEK ALIN, BİR VESTEL İ ÖRNEK ALIN!!!! Olması gereken de zaten bu.

Türkiye de pazarda rakibi gördüğü DAİKİN TÜRKİYE SERMAYESİ 1.100.000.000 TL (BİR MİLYAR YÜZ MİLYON) ALCAR SERMAYESİ 10.800.000 TL (ON MİLYON SEKİZ YÜZ BİN) TAMI TAMINA 100/1 (YÜZDE BİRİ, BARİ YARISI OLUN!!!)

ALARKO YÖNETİMİ BUNU KENDİLERİNE YAKIŞTIRIYOR İSE BÖYLE DEVAM ETSİN!!!!!!!

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sermaye çıksın 2 milyara örnek hadi böyle volatilite olacak mı ky cebinde 3-5 bin ne kazanacak
    Zamanında ortaklar! Şirketin saçmalıklarını çok yaşamış, görmüşler. Ama ellerinden birşey gelmiyormuş. Hele 2016 daki kayıtlı sermaye tavanı süresini uzatma saçmalığını (bence küçük yatırımcıları hisseden atmak için kasten yapıldı) böylesine kurumsal firmanın! yapması daha bir enteresan. Yukarıda yazılarımda dediğim gibi, önümüzdeki günlerde olağan genel kurul olacak, fiziken ya da dijital, şirket artık kayıtlı sermaye tavanını ve sermayesini ARTTIRMALI, BAKKAL DÜKKANI SERMAYESİ İLE İŞ YAPMAK ALARKO GİBİ KURUMSAL BİR HOLDİNGE ASLA YAKIŞMIYOR. SPK BUNUN İÇİN ÜCRET İSTEMİYOR. BİR ARÇELİĞİ ÖRNEK ALIN, BİR VESTEL İ ÖRNEK ALIN!!!! Olması gereken de zaten bu.

Türkiye de pazarda rakibi gördüğü DAİKİN TÜRKİYE SERMAYESİ 1.100.000.000 TL (BİR MİLYAR YÜZ MİLYON) ALCAR SERMAYESİ 10.800.000 TL (ON MİLYON SEKİZ YÜZ BİN) TAMI TAMINA 100/1 (YÜZDE BİRİ, BARİ YARISI OLUN!!!)

ALARKO YÖNETİMİ BUNU KENDİLERİNE YAKIŞTIRIYOR İSE BÖYLE DEVAM ETSİN!!!!!!!

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3. Ky olmak kumar oynamak değil sn mavi deniz. Siz teknik temel ile işlem yapıyorsunuz, vur kaç yapıyorsunuz, herkes bunu yapamaz ve specklere yem olur. Derinlikli hisseler de kolay kazanılamaz ama kolay da kaybedilmez. Arçelik 2009 fiyatı 75 kuruş şimdiki fiyatı 35 TL, çalışan şirket... 2009 da 10.000 TL yatıran bir kişinin şuan ki parası 470.000 TL keza vestl de öyle. Hele asels Bi grafiğine bakın. Tabi doğru şirketi seçmek de önemli. Saygılar.
     Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Sermaye çıksın 2 milyara örnek hadi böyle volatilite olacak mı ky cebinde 3-5 bin ne kazanacak

4. Ağırlıklı ortalama 483,697 tl
    Hacim 33,769.lot
    Hacim 16,333,992.30 TL
    MÜTHİŞ.
    Tribünler sessiz şekilde maçı izliyor iyi seyirler...😂😂😂😂😂😂Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😄😄😄😄😄😄

Saygılar benden vurkaç yapmam bilmem ben ky yım benim almam ile yükselmez satmam ile düşmez sadece bu piyasada para kazanmaya çalışan bir ky yım
    Ky olmak kumar oynamak değil sn mavi deniz. Siz teknik temel ile işlem yapıyorsunuz, vur kaç yapıyorsunuz, herkes bunu yapamaz ve specklere yem olur. Derinlikli hisseler de kolay kazanılamaz ama kolay da kaybedilmez. Arçelik 2009 fiyatı 75 kuruş şimdiki fiyatı 35 TL, çalışan şirket... 2009 da 10.000 TL yatıran bir kişinin şuan ki parası 470.000 TL keza vestl de öyle. Hele asels Bi grafiğine bakın. Tabi doğru şirketi seçmek de önemli. Saygılar.

illaki bir pozisyonu kâr ile kapatmak zorunda değilim zararda bekleyecegime bana kâr getirecek pozisyonlar açtım örnek bryat az zarar var erken kapatsaydım önemsiz bir zarar ile kapatacaktım ben ne yaptım kendi sistemimin dışına çıktım beklemeyi seçtim ne oldu devamlı işlem yaptığım hisseler hızlıca(temel veri) ile çıktı
    Ben paramın yarısı ile onlardan kâr almayı başardım şu anda iyi durumdayım bryat ne yaparsa yapsın(bryat elimde)
    Alcar bryat inveo gedik
    Yıllardır borsanın içinde olan bir abim
    Mavideniz ayda en az 10000 (Bu sermayeye bağlı) kazanabiliyorsan borsada olmalısın yoksa bırak bu işi

7.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Saygılar benden vurkaç yapmam bilmem ben ky yım benim almam ile yükselmez satmam ile düşmez sadece bu piyasada para kazanmaya çalışan bir ky yım

Sen bakma bu bremen mızıkacılarına kardeş sen bak keyfine kazandığın paraları güle güle harca. Burası serbest piyasa borsa açık kimi alır kimi satar kimi bekler kimi de bizim gibi rahat nakit ve vakitle çalı arkasında festival gününü sabırla beklemeye devam eder. Her karar o kararı vereni bağlar sen aldırış etme bu tayfaya. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😂😂😂😂😂😂

8. Topic in görevlisi hiç boş bırakmıyor burayı. Pinokyo[emoji16][emoji16][emoji16] Pazarlama için alt yapı hazırlığı yapıyor...

Sayfa 26/354 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •