-
Fnansinvestte AHU işlemi denememi isteyen arkadaş, satış işlemi tamamlandı.10.15 gibi işlem tamamlanmış gözüküyor.bilginize
-
AOY bugün açılıyordu değil mi? İş Bankası denedim, satışa açık değil diyor.
-
İş portföyün karma teknoloji fonu alıma açılmış.
-

Originally Posted by
onurbey
İş portföyün karma teknoloji fonu alıma açılmış.
ITP mi oluyor ?
-
AOY alımını ben de yapamadım. Burgan Yatırım üzerinden denedim.
-
Değerli yatırımcı arkadaşlar merak ettiğim bir husus var. Bizim bu yatırım fonlarında bileşik getirinin nasıl olduğunu bilen var mı acaba? Örneğin MAC fonu için dün alış yaptım 10K ve bugünkü fiyatı da 10.200 TL olsun. Artık 10.200 TL üzerinden mi ilerliyor yoksa yatırdığın para ne kadarsa oradan öı devam ediyor? İnşallah açıklayabilmişimdir bu durumu.
-

Originally Posted by
dell14
ITP mi oluyor ?
Evet sayin dell14.
Tam olarak o.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
supremegod
Değerli yatırımcı arkadaşlar merak ettiğim bir husus var. Bizim bu yatırım fonlarında bileşik getirinin nasıl olduğunu bilen var mı acaba? Örneğin MAC fonu için dün alış yaptım 10K ve bugünkü fiyatı da 10.200 TL olsun. Artık 10.200 TL üzerinden mi ilerliyor yoksa yatırdığın para ne kadarsa oradan öı devam ediyor? İnşallah açıklayabilmişimdir bu durumu.
Hisse senedi, dolar, gram altın vs. fiyatlama/bileşik getiri nasılsa fon fiyatlarında da aynı şekilde. Her gün yeni fon fiyatlaması üzerinden.
Baktığınız vadeye göre, getiri + getiri var ise bileşik getiri, götürü + götürü var ise bileşik götürü(zarar).
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri