Sayfa 24/428 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 3417 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bizde bunu yapma nedeni milletin malını hala toplayamamasımıdır nedir cidden anlayan beri gelsin.
    19 dan sattır 17 den geri aldır süzme gerizekalı spek ulan verme fırsat bas gaza gitsin be öyle 8-10 milyar piyasa değeride yok cücük kadar şirket alkim şu şirkete 400 milyon dolar piyasa değeri la arkadar herşeyi geçtim şu şirketin stratejik değeri var adam hammadde üretmiyorum dese ülkece temizlik malzemesinden yoksun kalacak bu millet 400 milyon dolar nedir be şakamı bu adamlar ciddi ciddi.

Sıkıyosa bi de bakalım hammadde üretmiyorum diye, adamı çiziverirler.

Bide şöyle düşün bu maden sahalarını elinden alırlarsa ALKİM'in ve senin halin nice olur ?

Geri zekalı dediğin spek ALKİM tahtasını yapıyor ve senin bütün hareketlerini ve maliyetini hesab edebilen adamdır emin ol.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
    Tam yılını hatırlamıyorum ama 91992 veya 1993 seçimler bittikten sonra ADANA-C tahtasını Nasrullah ayan yapıyor 0 zamanlar TÜRKİNVEST aracı kurumu vardı nasrullahın, ADANA-C tavan serisini bağladı fiyat 5 li seviyelere geldi ANKARA-TÜRKİNVEST müdürü serdar SEMENT bugün bu tahta çözülecek dikkatli olun diye hepimizi uyardı.

Ve kendisi 100 lot ADANA-C açığa satış yaptı, bir süre sonra telofon geldi ADANA-C yi kim açığa sattıysa kapatsın diye. Müdür çok sinirlendi tabii karizma çizildi tam tavana 100 lot alış girdi ve o anda 7-8 tahta alışın tamamına nasrullah bastı taban oldu ve günlerce taban taban gitti.

Alimler derki islamın şartı beş ama altı olsaydı altıncı şart haddini bilmek olurdu derler nokta.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,999
     Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sıkıyosa bi de bakalım hammadde üretmiyorum diye, adamı çiziverirler.

Bide şöyle düşün bu maden sahalarını elinden alırlarsa ALKİM'in ve senin halin nice olur ?

Geri zekalı dediğin spek ALKİM tahtasını yapıyor ve senin bütün hareketlerini ve maliyetini hesab edebilen adamdır emin ol.
    itibar veremiyorum dolaş da gel diyor *****

4. Herkese günaydın.

Milletin malını topla açığa sat sonra taban taban yap. Ha birde malı ky nin kucağına ver ye parasını. Garibim zararı nasıl çıkarayım diye uğraşsın dursun sonra. Böyle aç gözlülere zamanında parayı çok yedirdim. Sonra akıllandım. Çimentocularla yatırım ortaklıklarına asla girmem. Birde bilançosu gerçek dışı düzenlenmiş şirketlere. Bakıyorumda bilançolara, bunları biz kendimiz hazırlıyoruz. Orda ne yazarsak o görünüyordu ama artık e defder diye birşey var. Bilançoda ali cengiz işleri artık zor.

Alkimdeki tahtacı hakkında stonhand dediğine noktası virgülünekadar katılıyorum. Yukardan sattır aşşağıdan aldır. Tahtacı önde gideni hemde.

Yiyorsa satsınlar açığada.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

5. ALKA, Alkim'i geçti..
    Boynuz kulağı geçti...

6. Bu iş sönmez pamuklu sönmez flament işine döndü.
    İkiside 10 TL lerdeyken biri oldu 70 diğeri 30 anladık diğerinin dolaşımı az ama arkadaş biri 1 dk da tavanlarken diğeri akşama kadar süründürüyor ve bütün beklenti süründüren hissede.
    Herşeye eyvallah ama sorun buradaki spek gerizekalı kardeşim bu hissede fiyat 7 ay konsolide olmuş o ara endeks 80 bine düşmüş 150 bine çıkmış adam fiyatı baskılamışta baskılamış amenna ama gideceği zaman baskılamak nedir be kardeşim. Giden hissede sürekli alım fırsatı vermek nedir bunu yapmak işte gerizekalılıktır.
    7 ayda bu malı konsolidasyonda toplayamadıysa spek afedersiniz ama bi ziktirsin gitsin limon satsın daha fazla para kazanır.
    Sabahtan akşama kadar merill satar iş ak garan toplar kaç gündür aynı hikaye devam iş ak garanda artık yabancıya virmanlar çoğunlukla citiye KY nin malını sözde topluyorlar da ulan gerizekalılar 7 ay be kardeşim adı var bunun 7 ay baskılamışsın toplayamadıysan oda senin mallığın be tahtacı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. 21,50 den 19,90 a iğne atarak dünkü gapıda kapatmış oldu ilk defa doğru birşey yapmayı başardı teknik olarak.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. Bana göre 19'a kadar pozitif, asıl mesele ondan sonra başlar. Eğer klasik PB yapacaksa 18 altına indirmemesi gerekiyor yoksa KY, Kurumlar, Ayşe teyze bile trade yapmaya yeltenir. Bu da (moral) bozar.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Sayfa 24/428 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •