Gazetelere bakıyordum, cek cakla mart sonuna kadar 15 milyon kişi aşılanırsa, çok iyiymiş.
Dün gelen aşılar, ancak 15 gün sonra yapılacakmış nedense?
Yani kısaca, havada bulut aşı işini unut, 2 senede bitmez bu hızla aşı.
Gazetelere bakıyordum, cek cakla mart sonuna kadar 15 milyon kişi aşılanırsa, çok iyiymiş.
Dün gelen aşılar, ancak 15 gün sonra yapılacakmış nedense?
Yani kısaca, havada bulut aşı işini unut, 2 senede bitmez bu hızla aşı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Abi baba 80 üstü o aşı olabiliyor. Anne 70 üssü sıra bekleyecek. 90 üssü olmadığı için evde vurulmuyor. Bu nedenle evde toplu vurulmadığı için annem babamla aynı anda aşı olamıyor.
Şimdi ikisi arasında bir grup var. Babamın grubu bitmeden annemin grup başlamıyor. Bu nedenle denk getiremiyoruz.
Ben bu kurallarıda sistemide çözemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Arkadaşlar para swapla geldi.Yani adamın misal 1 milyon doları zaten hükümet tarafından 1 milyon dolar olarak geri verilecek.Adam bu bir milyon doları zaten kurdan bağımsız olarak geri alacak.Vurgun 8.5 dan bozulan kurla alınan 3 aylık TL faizde ve bu faizi 7.4 dan dolara dönmesinde .Bu söz bence gavurlara verilmiş,adamlar da dolara ani atak yapmama sözü verdiler,şu anda tiyatronun büyük bankaların fonların dolar düşecek tahminleri ile millete doları sattırma kısmı oynanıyor,ama benim gördüğüm artık kimse bu yalanlara inanmıyor.Gavurlar amaçladıkları çapta bir kar yapamıyacaklar,dolar bazında üç ayda yüzde 30 karla yetinmek zorunda kalacaklar.Bu karı artık ne kadar vergi artışı ile öderiz bilemiyorum.Ben ortalıkda her kademede dolandırıcılar görüyorum, dikkat edin bu işin her aşaması benim aklıma göre nitelikli dolandırıcılık.Anamı şaapan kadı yapacak bir şey yok.
Adam bir milyon doları garantiledi,kendi faizi zaten yıllık yüzde 1 falan,senin yüzde 17 faizinle zarar olasılığı nerdeyse sıfır,kur kaç olursa olsun biz adamlara net kar transferi imkanı sağlıyoruz ,bu swap işi ile.Adam swap olmadan dolar bozup direk gelse kur riskini de üstüne alacak,biz aman ağam olur mu öyle iş risk falan ne demek ,canını sıkma diyoruz bir yerde.
Faiz yüksek diye ağlayan değil mi o sağlam azar gelmiş açıklama yapmak zorunda kalmışlar
Yer İmleri