Sayfa 538/1004 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Abi bunlar çete... Malesef bu kadar paranın döndüğü bir işte, böyle illegal tipler de milleti oyuna getirmek için yırtınacaklardır... Sen gibi ben gibi insanlarda bu işin iyiyler bacağıyız... Bunu böyle bil, buna böyle bak...
    başkasını kötü kendini iyi mi yaptın şimdi ?

10 yıldır piyasada kazanamadım kaybettim ama gerçek olduğunu gördüğüm kişiler Consensus Hocam Keyborsa sahibi Dilaver Hocam ve Bıkmışbroker oldu , çamur at izi kalsın yapmayın ayıp ayıp küçük yaşta olduğunuzu düşünmüyorum ....
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    yakında 77 leri bekliyorum sonra bakıcam ben de ama burada farklı kişilerin pgsus yazması da rahatsız edici ... şahsınız için söylemiyorum ve şahsınıza cevap vermek istemedim sadece %10 yukarısının da bir ihtimal olduğunu belirtmek istedim
    2020 şubat ayına göre olumsuz olan onlarca şey sayabilirim ama hiç birinin anlamı yok. Biri isterse gelir çizer gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. her 100 puanda extra short acan 30bin puan terste kalip kavur al yaptim diye yazan hayali Cons ile Bıkmışbroker u ayni cumlede kullanmak
    samimi bir yazi ise bu Bıkmışbroker a buyuk bir hakarettir

başkasını kötü kendini iyi mi yaptın şimdi ?

10 yıldır piyasada kazanamadım kaybettim ama gerçek olduğunu gördüğüm kişiler Consensus Hocam Keyborsa sahibi Dilaver Hocam ve Bıkmışbroker oldu , çamur at izi kalsın yapmayın ayıp ayıp küçük yaşta olduğunuzu düşünmüyorum ....
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    her 100 puanda extra short acan 30bin puan terste kalip kavur al yaptim diye yazan hayali Cons ile Bıkmışbroker u ayni cumlede kullanmak
    samimi bir yazi ise bu Bıkmışbroker a buyuk bir hakarettir
    Siz eksik okumuşsunuzdur ya da yeterince gücünüz yoktur bir yerden sonra benim gibi stoplamışsınızdır ;)

pala bugün akşam seansında dünün tersini yapmasını bekliyorum.......

6. Bununki NonStop
    Pandemi zamaninda denk gelmistim bunun mesajlarina 28bin den di sanirim shortlamaya basladi Dji den sonra 21.000 lere kadar extra short diye zirvasal mesajlar atiyordu . sonra birde bunlar kavur al yapti
    Artik insanlar tepki vermeye basladi cunku gercekten zirvasaladigini anladilar ama bunda en kucuk yuz kizarma emaresi yok . hala surdan short burdan short kavur al

Siz eksik okumuşsunuzdur ya da yeterince gücünüz yoktur bir yerden sonra benim gibi stoplamışsınızdır ;)
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    2020 şubat ayına göre olumsuz olan onlarca şey sayabilirim ama hiç birinin anlamı yok. Biri isterse gelir çizer gider.
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    böyle giderse çok can yanacak..
    tepse >9 sefalet
    inse <7 gene sefalet eriyecek birikimler...

orta yol denge ayar vb kavram yok ülkede
    manik depresif uçtan uca.
    herşeyi terse getirmeli çarpmalı tokatlamalı.

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bununki NonStop
    Pandemi zamaninda denk gelmistim bunun mesajlarina 28bin den di sanirim shortlamaya basladi Dji den sonra 21.000 lere kadar extra short diye zirvasal mesajlar atiyordu . sonra birde bunlar kavur al yapti
    Artik insanlar tepki vermeye basladi cunku gercekten zirvasaladigini anladilar ama bunda en kucuk yuz kizarma emaresi yok . hala surdan short burdan short kavur al
    Ben de okudum ama yanlış okuduğunuza eminim . Böyle bir şey olmuş olsa ben de cevaplamazdım kimse de yazmama fırsat vermezdi .

Sevgiler

Sayfa 538/1004 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •