Sayfa 603/996 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. 1.2-5x den bugüne doların maliyeti kaç ?
    bileşik faiz.
    kitlenenin ne olduğu konusunu sonra konuşalım..

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    1.2-5x den bugüne doların maliyeti kaç ?
    bileşik faiz.
    kitlenenin ne olduğu konusunu sonra konuşalım..
    2003 ten 2010 kasıma ayına kadar stabil giden bi dolar var.. Sonuçta bunları birileri topladı.. (şahsi görüşüm ingiltere mb) Neyse dolar yatırımcısı şanslı.. Tek taraflı bi düşüş... Altın yatırımcıları gibi çift taraflı kuşatma altında değiller..

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Aşıların parasını vermişmişiz, ben inandım sizlerde inanmışsınızdır umarım, hele ki 50 Milyon doz geleceğine kesinliklen kani oldum
    Hamdolsun.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    millet ne olacaksa olsun demiş gelmişler yazmaya başlamışlar
    anüse çubuksa çubuk razıyız demişler
    Anüs manus kalmadi artik, cubuk değil bildigin oklava girdi test icin. Bugün bim'e gittim 17.5 olan peynir 23 küsur olmus, bir tane malûm partili seçici gelmiş yanindakine yag fiyatlarinda gevseme var mi diye soruyor, ben de icimden vazelin surersen gevser hissetmezsin dedim.

5. 2000 yılından beri tüm ihtiyaçlarımı miadina göre yıllık iki yıllık olarak alırım. Patates soğan dahil. Nerdeyse bir oda da bunlar var. Bu şekilde ortalama enflasyon oynandığında yada yükselişte bir yıl etkilenmemiş oluyorum.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    2000 yılından beri tüm ihtiyaçlarımı miadina göre yıllık iki yıllık olarak alırım. Patates soğan dahil. Nerdeyse bir oda da bunlar var. Bu şekilde ortalama enflasyon oynandığında yada yükselişte bir yıl etkilenmemiş oluyorum.
    Patates ve soğandan zarar yazmışsındır
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Anüs manus kalmadi artik, cubuk değil bildigin oklava girdi test icin. Bugün bim'e gittim 17.5 olan peynir 23 küsur olmus, bir tane malûm partili seçici gelmiş yanindakine yag fiyatlarinda gevseme var mi diye soruyor, ben de icimden vazelin surersen gevser hissetmezsin dedim.
    O tarafla ilgili Prostat ve basur olanlar kıvranır ama doktora gitmez. Çoğunun acı tecrübesi vardır. Hele ki doktor iri kıyım kocaman parmaklıysa yandı. Eskiden bayanlardan genel cerrahi ve üroloji olmuyordu şimdi bayanlar da bu bölümde var. Vay anam ki vay. Benim omurilik felci sonrasi 20 sene öncesi basur ameliyat yerinde ayrı bir delik oluştu. Babam odaya her gelen doktora branş seçmeden gösterdi. Hastanede görmeyen kalmadı. İnat etti kimseye inanmadan hepsine gösterdi. Çıldırttı beni.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Patates ve soğandan zarar yazmışsındır
    Başkan ortalama da zarar etmez en kötü ihtimal yok parası zaman israfından kar yazar.

Sayfa 603/996 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •