Sayfa 27/427 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    19,47 ye kadar düşüş normal, hem bayrak hemde saatlik 50 kesişimi var bakalım saygıdeğer speğimiz ne halt yiyecek bugün nasıl fantaziler düşünecek.
    Alka ile Alkim fiyatlarini esitleyip devam etmek ...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2. Alka alkım sürekli elimde var. Ben birinin ağırlığını arttırdığım zaman diğeri gidiyor. Acayip ters indikatörüm [emoji1]

Şükür her ikisi de 20 üstünde..

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

3. Piyasada pandemi fiyatlaması var bugün ve elimizde deterjan hammaddesini yapan şirket varken sabahtan beri tahtayı ekside tutan pala bravo vallahi. Dün kaptırdığı malları dipten inşallah toplamıştır hanzo spek, azıcık aklı varsa bari bundan sonra tahtayı sağlam götürürde alıma fırsat vermez.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Alka alkım sürekli elimde var. Ben birinin ağırlığını arttırdığım zaman diğeri gidiyor. Acayip ters indikatörüm [emoji1]

Şükür her ikisi de 20 üstünde..

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yalnız değilsiniz.
    3-4 ay dengelensin diye bekldim, baktım olmuyor 1.5 lira farkla buraya yatay geçiş yaptm ama şimdi Alka öne geçti.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kaptırdığı malın peşine düşmese günü neden en düşükten kapatsın ki ?

Dün 20 TL üzerinde 200 bin lota yakın diğer alıcıya mal kaptırdı, baktı mal geri gelmiyor gitti günü en düşükten kapadı.
    Şöyle düşünüyorum; salağın birine tahtayı verirlermi? Kaybettirdiği malları herkes görüyor. Bunuda bilinçli yapıyor. Mal toplamak isttiyor ama istediği belki daha fazla. Senette baskı var o aşikar zaten. Yaptığı hareketler mantıklı gelmiyor. Daha fazlasını almak içinde elindeki malı veriyor olabilir. 7 ayda toplayamadımı dersen, demekki toplamak istememiş. Ben bile trade yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama ters köşe olmamak için sabır diyorum.

Bence vakti gelmedi.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

6. Kapasite artırımı ve potasyum sülfat in tam devreye girmesiyle oluşacak yıllık net kar rakamı sizce ne olur?

7. Teknik olarak yükseliş kanalının dibinde 5 dakikalıkta tobo formasyonuda yaptı
    baş 19,26
    boyun 20,40
    sağ omuzdayız boynu kırarsa formasyon hedefi 21,54 bugün tavan 21,78

Bakalım formasyonu çalıştıracakmı spek efendi 19,26 aşağı kestimmi formasyon iptale girer.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. Endeksi fena çaktılar. Yinede iyi direniyor.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Sayfa 27/427 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •