Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben bir hisse almıştım. Holding arsa sattı sermayesinin yarısına yakın bedelle akabinde davalar kanunla düşürüldü onunla birlikte kasaya sermaye kadar para girdi. Bilanço geldi zarar yetmedi ardından bedelli sermaye artırımı. Daha sonra bedelli sermaye artırımı iptal ve sermaye ye yakın kâr geldi. Buna söyleyecek bur şey var mı. O hisse 2,5 dan şuan 20 TL holdingin başında eski akp milletvekili var.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bir hisse almıştım. Holding arsa sattı sermayesinin yarısına yakın bedelle akabinde davalar kanunla düşürüldü onunla birlikte kasaya sermaye kadar para girdi. Bilanço geldi zarar yetmedi ardından bedelli sermaye artırımı. Daha sonra bedelli sermaye artırımı iptal ve sermaye ye yakın kâr geldi. Buna söyleyecek bur şey var mı. O hisse 2,5 dan şuan 20 TL holdingin başında eski akp milletvekili var.
    Hocam öyle bir şirkete ortak olunmaz buna da ben şöyle bakarım şirket ortakları eğer ses çıkaramayacak adamlarsa bilanço da değişir bedelli de iptal edilir uydurma mahkemeler de bildirilir. Alacaksam 5 kuruş fazla olsun en büyük ortağı yabancı mümkünse de Avrupalı olsun.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

3. mesela şu meşhur GME benzeri şirket olarak Teknosa var, teknoloji market, 2020 cirosu 5+ milyar, 2021 satışı 7 milyar TL bulabilir, malum bu ara en çok teknolojik ürün satılıyor yani en cazip sektör.. şirketin özermayesi eksi çünkü yılların birikmiş zararı yazılı bilançoda, hisse başı 2.30 TL eksi sermaye var, yıllardır zarar ediyordu (sektörde sert rekabet vardı, pazar payı kapma savaşları vs hatta electrolux gibi bazı yabancılar çıkmak zorunda kaldı).. ama artık pazar oturdu, satış hacmi reel olarak artıyor devamlı ve şirket yıllardan sonra ilk defa 3.çeyrek kar açıkladı..

özsermayesi eksi diye almayalım mı bu hisseyi şimdi ? üstelik sabancı'ya ortak oluyosun, bademgile değil

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    mesela şu meşhur GME benzeri şirket olarak Teknosa var, teknoloji market, 2020 cirosu 5+ milyar, 2021 satışı 7 milyar TL bulabilir, malum bu ara en çok teknolojik ürün satılıyor yani en cazip sektör.. şirketin özermayesi eksi çünkü yılların birikmiş zararı yazılı bilançoda, hisse başı 2.30 TL eksi sermaye var, yıllardır zarar ediyordu (sektörde sert rekabet vardı, pazar payı kapma savaşları vs hatta electrolux gibi bazı yabancılar çıkmak zorunda kaldı).. ama artık pazar oturdu, satış hacmi reel olarak artıyor devamlı ve şirket yıllardan sonra ilk defa 3.çeyrek kar açıkladı..

özsermayesi eksi diye almayalım mı bu hisseyi şimdi ? üstelik sabancı'ya ortak oluyosun, bademgile değil
    Ben almam, alana mani olmam abi. Çok karlı ve borçsuz iken saçma sapan sebeple fiyatı düşerse o zaman alırım.

Bu piyasada hayallerle yaşayanı gerçeklerler s...ler en iyi sen bilirsin.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben almam, alana mani olmam abi. Çok karlı ve borçsuz iken saçma sapan sebeple fiyatı düşerse o zaman alırım.

Bu piyasada hayallerle yaşayanı gerçeklerler s...ler en iyi sen bilirsin.
    eywallah, en azından alana mani olmuyorsun, borsaya yeni girene u-30 hissesi almak mecbur kılınsın diyenler de var zira

senin kriterler de çok sıkıymış, çok karlı & borçsuz olacak, saçma salak bi sebeple düşmüş olacak.. zor çamaşır
    mesela yıllardır zarar eden bi şirket kar yazmaya başlayacaksa ordaki potansiyelin büyük olduğunu düşünürüm ben, zaten çok karlı olan zaten fiyatlanmıştır çoktan, upside pek kalmamıştır

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    eywallah, en azından alana mani olmuyorsun, borsaya yeni girene u-30 hissesi almak mecbur kılınsın diyenler de var zira

senin kriterler de çok sıkıymış, çok karlı & borçsuz olacak, saçma salak bi sebeple düşmüş olacak.. zor çamaşır
    mesela yıllardır zarar eden bi şirket kar yazmaya başlayacaksa ordaki potansiyelin büyük olduğunu düşünürüm ben, zaten çok karlı olan zaten fiyatlanmıştır çoktan, upside pek kalmamıştır
    Tekfen 1 - 3 dolar yaptık. ARSAN 2 - 1.5 maliyetlendik taşıyorum hala. KNFRT aldık sattık grafiğe bakabilirsin. KAREL aldık 1.3 maliyetle erken verdik. Pek çok böyle kağıt oldu, şu an bana göre çok tek tük 1 2 kağıt kaldı. Bulamıyorsam, almak zorunda değilim illa çok yaratıcı bir şey yapıp kazanmak zorunda değilim yoksa yoktur düştüğü zamanı bekleriz nasip.

7. Yıllardır düşük fiyatlanıp karlılığı son çeyrek patlayan, borçsuz ve büyüme odaklı info ya mesela ortak oldum bedelli zamanı, biraz fazla basmışlardı yüklü aldım çıkınca bir kısmını boşalttım 1 lira maliyetle tutuyorum mesela ki kullandığım ve memnun olduğum da bir kurum. Boyle şirketler tercih ediyorum tknsa belli olmaz iki çeyrek daha zarar getirse kim ne diyebilir?

4 liradan işmen taşıyordum 8 lirada verdim yarısını maliyet 0 oldu kalanını 17 liraya okuttuk mesela mesela.
    Şirket çok abey.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    mesela şu meşhur GME benzeri şirket olarak Teknosa var, teknoloji market, 2020 cirosu 5+ milyar, 2021 satışı 7 milyar TL bulabilir, malum bu ara en çok teknolojik ürün satılıyor yani en cazip sektör.. şirketin özermayesi eksi çünkü yılların birikmiş zararı yazılı bilançoda, hisse başı 2.30 TL eksi sermaye var, yıllardır zarar ediyordu (sektörde sert rekabet vardı, pazar payı kapma savaşları vs hatta electrolux gibi bazı yabancılar çıkmak zorunda kaldı).. ama artık pazar oturdu, satış hacmi reel olarak artıyor devamlı ve şirket yıllardan sonra ilk defa 3.çeyrek kar açıkladı..

Bunu iki yıl önce pazarlayan twitter hüstadı, 5G gelecek, bu da çok olumlu etkilenecek diyordu...Ulen yıllarımızı bu işe vermesek, yiyeceğiz belki de, doğumundan bugüne tüm G lerin uzmanı sayılırız.

Tamamen safsata..ama, bilmeyen, bilmediğini bile bilmeyen bir kitle var..okuyup, araştırma zahmetine de girişmediği için, ne anlatırsan yutuyor...bir hikaye uydur, peşine takılnalarla yola koyul..kağıdı diplerden aldığı için, her halükarda karda..zaten elinde kalan kağıtların maliyeti sıfırdır.

Bir de aman satmayın, uzun vadeci olun hikayesi var..yeni gelen oldukça, bu oyun devam eder, tüm ponzilerde olduğu gibi.

Geçen ana ortak hisse sattı, şirket bedelli açıkladı, yine alıyorlar kağıdı...benim gözümde yarı batık bir kağıt, böyle böyle yüzdürürrler biraz daha..balon patlayana kadar devam.

Not: hayatı para olan..ahlaki değerleri umursamayan bazıları için, para kazanalım da nasıl olursa olsun mantığı geçerli olabilir...ama benim ne aklım, ne ahlakım böyle bir oyunda oyuncu olarak yer almayı kabul edemiyor...para her şey değildir görüşünde olan kimseye de tavsiye etmem bu kumarı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •