Ben bir hisse almıştım. Holding arsa sattı sermayesinin yarısına yakın bedelle akabinde davalar kanunla düşürüldü onunla birlikte kasaya sermaye kadar para girdi. Bilanço geldi zarar yetmedi ardından bedelli sermaye artırımı. Daha sonra bedelli sermaye artırımı iptal ve sermaye ye yakın kâr geldi. Buna söyleyecek bur şey var mı. O hisse 2,5 dan şuan 20 TL holdingin başında eski akp milletvekili var.
Hocam öyle bir şirkete ortak olunmaz buna da ben şöyle bakarım şirket ortakları eğer ses çıkaramayacak adamlarsa bilanço da değişir bedelli de iptal edilir uydurma mahkemeler de bildirilir. Alacaksam 5 kuruş fazla olsun en büyük ortağı yabancı mümkünse de Avrupalı olsun.
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
gayet de güzel hareket eder ve ediyor zaten.. hatta ons altının ölçüm referansı dolar mesela..adamların merkez bankaları kasalarında altın yatıyor.. onların canı istediği zaman hareket eder.. kafaya takmaya gerek yok.. piyasalarla çok alaka kurma.. piyasalar altına göre çok daha yüksek frekansta hareketlerini yaparlar.. dalgalardan faydalanmaya bak.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Eline sağlık başkan. Iq test ettim intellisense kullanımı rahat ve güzeldi. Iq ile ilgili problemlerim şunlar:
1. Bar sayısı çok düşük. 1 dakikalık için bana en az 7 8 yıllık veri lazım ki stabil sistem yapabileyim backtest düzgün olsun.
2. Otomatik emirde mstriks ayrıca komisyon alıyor yizbinde 3 gibi, Kesinlikle kabul edilemez bi durum.
3. Ben test ettiğim dönemde crash dump çok rahat aldırıyordum daha ham idi.
Bublar ne durumda? Niçin ideal seçmedin ?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gecen hafta arakadasın bırı aradı sonme adlı hısseyı sordu hayırdır dedım bı arkadas al dedı falan tahtayı actım tabı ben şok hazıran gıbı 5.80---6.20 fıyatlarda az bısey vardı tutamadım fazla spek dıye baktım tahta 82 tl varsa hemen sat yoksa duymadım bu ne sacma pıyasa sonrada bız sort long dıte tırmala dur tarıh sayfalarına altın kaplı yazmaya devam edıyor bakalım nereye kadar
Yer İmleri