Sayfa 559/1004 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    erişemediği üzüme koruk demek bizim insanımızın temel özeliklerinden biri, ............
    Bu lafı kime söyledin?
    Şimdi ben üzüme erişemediğim için mi bunları yazdım.
    Açık yaz da bilelim.
    Buna söylenecek çok şey var da neyse....

2. Ben bir hisse almıştım. Holding arsa sattı sermayesinin yarısına yakın bedelle akabinde davalar kanunla düşürüldü onunla birlikte kasaya sermaye kadar para girdi. Bilanço geldi zarar yetmedi ardından bedelli sermaye artırımı. Daha sonra bedelli sermaye artırımı iptal ve sermaye ye yakın kâr geldi. Buna söyleyecek bur şey var mı. O hisse 2,5 dan şuan 20 TL holdingin başında eski akp milletvekili var.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bir hisse almıştım. Holding arsa sattı sermayesinin yarısına yakın bedelle akabinde davalar kanunla düşürüldü onunla birlikte kasaya sermaye kadar para girdi. Bilanço geldi zarar yetmedi ardından bedelli sermaye artırımı. Daha sonra bedelli sermaye artırımı iptal ve sermaye ye yakın kâr geldi. Buna söyleyecek bur şey var mı. O hisse 2,5 dan şuan 20 TL holdingin başında eski akp milletvekili var.
    Hocam öyle bir şirkete ortak olunmaz buna da ben şöyle bakarım şirket ortakları eğer ses çıkaramayacak adamlarsa bilanço da değişir bedelli de iptal edilir uydurma mahkemeler de bildirilir. Alacaksam 5 kuruş fazla olsun en büyük ortağı yabancı mümkünse de Avrupalı olsun.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu lafı kime söyledin?
    Şimdi ben üzüme erişemediğim için mi bunları yazdım.
    Açık yaz da bilelim.
    Buna söylenecek çok şey var da neyse....

kendimi de dahil ettiğim 10+ yıl tecrübesi olan borsacıların kast edildiği açık
    ben artık sadece 'keşke alıp tutsaymışım' diyorum.. küçük tahtalardaki saadet zincirlerinin kısa vadede kopacağını da düşünmüyorum, kağıt değişimi olacaktır sadece

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ben Türküm.. Gram altın olarak bakıyorum..günlük ve haftalık bakıyorum.. Hiç bi para birimi ve borsa onstan bağımsız hareket edemez şu anda
    gayet de güzel hareket eder ve ediyor zaten.. hatta ons altının ölçüm referansı dolar mesela..adamların merkez bankaları kasalarında altın yatıyor.. onların canı istediği zaman hareket eder.. kafaya takmaya gerek yok.. piyasalarla çok alaka kurma.. piyasalar altına göre çok daha yüksek frekansta hareketlerini yaparlar.. dalgalardan faydalanmaya bak.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Eline sağlık başkan. Iq test ettim intellisense kullanımı rahat ve güzeldi. Iq ile ilgili problemlerim şunlar:
    1. Bar sayısı çok düşük. 1 dakikalık için bana en az 7 8 yıllık veri lazım ki stabil sistem yapabileyim backtest düzgün olsun.

2. Otomatik emirde mstriks ayrıca komisyon alıyor yizbinde 3 gibi, Kesinlikle kabul edilemez bi durum.

3. Ben test ettiğim dönemde crash dump çok rahat aldırıyordum daha ham idi.

Bublar ne durumda? Niçin ideal seçmedin ?
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    "alpha decay" terimini finansta bir stratejinin
    piyasa üstü getiri potansiyelinin zamanla erimesi olarak nitelendirebilirz..
    önemli nedenlerden birisi kullanılan stratejinin bir çok kişi tarafından uygulanmaya başlaması..
    o nedenle büyük firmalar hedge fundlar filan gizli tutmaya çabalarlar..
    kitabi bilgi her yerde var ama bizzat algoritmik olarak nasıl uygulandığı konusu gizlidir..

biliyorsunuz matriks iq algo trading yapmanıza imkan tanıyor.. örnek programlar var..
    orada yeralan stratejilerin bence çoğu ayağa düşmüş stratejiler..
    yukarıda bahsettiğim "alpha decay" kavramı ile çapraz sorgularsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır..

diğer yandan.. programlama açısından elbette faydalı.. epey faydalandım..
    kişisel olarak paralel f90 ve python geçmişim var 15+ yıl..ama matriks iq ile daha önce bilmediğim c# programlaması yapmam gerekti..
    aslında uzun zamandır programlama yapmıyordum ama şimdi kendi algom için yazarken açıkçası gayet kolay geldi..
    temiz bir syntax var c# da, aynen f90 ve python'da olduğu gibi.. bir kalıbı uyarlarsak , "once a programmer, always a programmer".
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gayet güzel de hareket eder.. hatta ons altının ölçüm referansı dolar mesela..adamların merkez bankalsarı kasalarında altın yatıyor.. onların canı istediği zaman hereket eder.. kafaya takmaya gerek yok.. piyasalarla alakası yok.. piyasalar altına göre çok yüksek frekansta hareketlerini yaparlar.. dalgalardan faydalanmaya bak.
    Edemez.. Ons büyük bir çıkışın ardından düşüşü yüzde 20 yi geçmişse çok değil bi kaç ay içinde bütün piyasalar peşine takılacak demektir.. Ons düşecekse dolar değerlenecektir bi yerden sonra... Altın dengedir ve öncüdür..

8. gecen hafta arakadasın bırı aradı sonme adlı hısseyı sordu hayırdır dedım bı arkadas al dedı falan tahtayı actım tabı ben şok hazıran gıbı 5.80---6.20 fıyatlarda az bısey vardı tutamadım fazla spek dıye baktım tahta 82 tl varsa hemen sat yoksa duymadım bu ne sacma pıyasa sonrada bız sort long dıte tırmala dur tarıh sayfalarına altın kaplı yazmaya devam edıyor bakalım nereye kadar

Sayfa 559/1004 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •