Originally Posted by Dr.Trend Hocam teknik olarak ne kullanıyordunuz 1634 al nasıl verdi ? Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız. 13:40 dakikasındaki hacimli tepki nedeniyle aldım, sonra daha hacimli aşağı bastı
1628 çok önemli destektir..altında kalış hoş olmaz.
Originally Posted by akcay artık her yükseliş satış fırsatı gibi... ptesi görüşüm arkasındayım... yükselişler yeni veda buseleri... yükselişlerde buseyi konduran koyuyor parayı cebe... dün 1,660 bugün 1,650 her yükselişi değerlendirmek gerekir...
Originally Posted by nosfecagri 13:40 dakikasındaki hacimli tepki nedeniyle aldım, sonra daha hacimli aşağı bastı Hocam şuan için tüm zaman dilimlerinde satta gözüküyor benim onun için dedim. Hep yukarı götürüyor gibi yapıp vuruyor kafasına. Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
şenlik başladı
Originally Posted by ABKA 1628 çok önemli destektir..altında kalış hoş olmaz. 1603 bugün görülse çok şık olur kar al yaparım. Haftalık YVADE fibo düzeltme seviyeleri yaklaşık. Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Son düzenleme : Dr.Trend; 27-01-2021 saat: 13:59. Sebep: Yanlýþ teknik deðer verilmesi
Originally Posted by Dr.Trend Hocam şuan için tüm zaman dilimlerinde satta gözüküyor benim onun için dedim. Hep yukarı götürüyor gibi yapıp vuruyor kafasına. Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız. Evet sistemim satta devam ediyor o ayrı çalışıyor ben ayrı.
Originally Posted by sindoma53 Saatlik grafta bıst de 1529 geçen ortalama altı barlarda aşağı 1485 bandına sert bir hareket gelebilir. Bam bam spor saatlik bar ilk görevini yaptı . 2. bar saatlik 1515 hedefli
Forum Rules
Yer İmleri