Sayfa 584/1004 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Zannedip yani hele bi de ?

Selamlar...
    tövbe tövbe )
    ...

Bayramın olsun bu arada hey sen habire bana dair yazanS'..

2. buarada 500luk makas 1400 dusus yeter dıyor gıbı....150 ustune tepkı yapacak....oyalayacak gıbı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yataylık başlar mı onu deyin hele ..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onu bilemek agam. Kısalardan takip etmek lazım ama tam yerinden ve görünen o ki tam zamanında dönmüş. Daha önceki dönüşlerde yataya aldığı vakitler olmuş, şelale de olmuş. Yol palanın, tercih palanın. Mühim ağırlıklı ortalamalar çok aşağıda kaldı uzun periyotlarda. İster şelale yapar salar, ister yatay tutup ortalamaları yaklaştırır fiyata. Palanın göynü bilir.

Çizittiriğin üzerine haftalıkta bar açmadıkça ne olursa olsun endekse döndü gözüyle bakmamak lazım. Zaten tarih tekerrür ederse olacak belli.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bence sen hiç konuşma..pul olan belli..
    Hafi bakalım bana 1718 short pozlarınn resmini at yoksa burda benim gibi olqn kimseyi inandıramazsın..
    Zaten atmadığın sürece muhatap ta olma bence badem durur o boğazına gene..badem nereye biz oraya k im ne derse desin güzel tespitler aklı olana..
    Ressam efendi kenden gel hele ).

5. Helal olsun sana [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] gerçekten.. duruşun dayanağın.millet gibi boş yapmıyorsun..farketmez trende oturan kalkmayan adam bu işi biliyordur..
    Bravo..bence de devam et.. düşüş demek üst periyotlara yansımış demek.. kısa da düşüyor bitiyor diyenleri gördük poz tutamadı..
    1660 lardan short bastı riske aldı falan..
     Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    yok hocam kapamadım, ayı sezonu daha yeni başladı diye düşünüyorum, tepeden döşedim bir kere, bundan sonra yavaş yavaş ekleme yaparım shortlara.. eğer aksi bir durum olursa zaten kaparım direkt shortları

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    haftalıklara bak 2 haftadır....teyıt gelmıs...dedık zaten....akcayın grafıkte guzel.....ılk tepkıde cıkın bence
    tepki beklentin yaklaşık nedir.....

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Saatlik grafta bıst de 1529 geçen ortalama altı barlarda aşağı 1485 bandına sert bir hareket gelebilir.
    Bunu yazdığımda 1534 bıst
    Alışık eleman çoooooooooooooooooooook erken şort giyip , bikiniye döndüğü için dötünde bu teknik analizleri kabul edemeyip , başka hikayelere dalıyor.Ben gömerim cons verdiğim bant ilk tepki bölgesi yani ince lonk seviyesi

8. Benle muhatap olma ergen cocouk gibi simarma kardeş..
    Hadi yoluna ceza yeyip duruyorum senin yüzünden
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Ressam efendi kenden gel hele ).

Sayfa 584/1004 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •