Sayfa 599/1004 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    BİP in Sahibi olan hisse%80 ve endeks %20

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
    Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

şaka tabi ki de

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Evet dediğin aralıktan yani.. Bol $ans..
    5milyon adet alan varsa ve o kapamadıysa poz. benden fazla biliyordur diye düşündüm

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bu düşüş esaslı ise süreç sonunda endeks 100 bin, garan 4.50-70 arası durur gibi.
    115 bin altı zor gibi zaman lazım ona da

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    5milyon adet alan varsa ve o kapamadıysa poz. benden fazla biliyordur diye düşündüm
    Hedge'li mi oldu yani.. )

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    115 bin altı zor gibi zaman lazım ona da
    144X mı'natıssı da Var, Bist100 style..

6. etiketlemeye vaktim yok tepkiye oynadım bakalım fibo çalışacakmı
    Twitter: @metalurjist_88

Yeri gelmişken bir Dostumuzun yazısını yapıştırmadan geçmeyelim.
    Bugüne kadar, kolaylıkla ulaşamayacağımız bilgi ve verileri bize sunan, 18.01.2021 tarihinde ilk kez yaptığı Borsa analizinde aşağıdaki cümleleri yazan Sn deniz43 üstadı tebrik ediyorum.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Çok uzun zamandır Türkiye borsasının yönü ve gideceği seviye ile ilgili hiç bir şey yazmadım,hiç bir öngörüde bulunmadım.
    Bugün ilk defa bir görüş yazıyorum.Kişisel öngörüm,borsamızın bu hafta göreceği en yüksek seviye en az 6 ay boyunca geçilemeyecek,bu seviyenin altında kalınacak.
    Bakalım öngörüm ne ölçüde isabetli olacak...Bekleyelim görelim...

Not:Bu öngörümün elbette sebepleri var ama öngörüm gerçekleşirse yazacağım,öngörüm gerçekleşmez ise demek ki sebepler geçerli değilmiş veya yeterli değilmiş manasına gelecek...

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Hedge'li mi oluyo yani.. )
    Yok direk bu gün kapanışa kadar tepkideyim hisse kalır çünkü bugün alışları falan izledim çok güzeldi blok blok zaten pek uçmuş kaçmış bi fiyatı da yok. Endekste de longum ama akşam kapanırken tepmezse kapatıcam direk artı eksi bakmadan.

Sayfa 599/1004 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •