Avrupa’nın en büyük lotosunu bir Türk kazandı , ödülün TL karşılığı yaklaşık 850 milyon TL
Avrupa’nın en büyük lotosunu bir Türk kazandı , ödülün TL karşılığı yaklaşık 850 milyon TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Prof. Dr. Metin Tolan, Almanya'da Göttingen Üniversitesi'nin rektörlüğüne üniversitenin akademik senatosu tarafından seçildi.
Götingen ismi özellikle m.ali erbil başta olmak üzere Türk halkı tarafından hep dalga konusu yapılmıştır
bir halt olacağı yok.
günaydın arkadaşlar
VVİOP şu an - 1 de..buna bakarsak keyifli bir açılış olmayacak.ilerleyen saatlerde sert bir tepki gelmesi muhtemel
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İki gündür Merrill sağlam satıcı ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri